Lördag 27 Nov
Stockholm

Oliver Hunts följare i chock – här dyker han upp naken på Instagram

"Har så många frågor om de här bilderna​", skriver en följare i kommentarsfältet
"Har så många frågor om de här bilderna​", skriver en följare i kommentarsfältet. Foto: Instagram/oliverhunt/antonijamandir

Det var nog många av Oliver Hunts följare som satte söndagskaffet i fel strupe när de scrollade på Instagram under gårdagen. Plötsligt dök han upp spritt språngande naken på ett träräcke.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan Amors pilar träffade influencern Antonija Mandir, 25, och Oliver Hunt 26, i vintras har paret varit nästintill oskiljaktiga. 

Under sommaren har de både rest till Kroatien, Spanien och kört med husbil till Smögen. 

"Ingen som riktigt frågat chans"

Men trots att paret umgås hela tiden och i princip bor med varandra säger de inte att de är tillsammans. När Nyheter24 frågade Antonija vad det beror på svarade hon att de väntar på rätt, välplanerade tillfälle. 

– Det har blivit som en liten grej. Vi skulle ta det lugnt, och sen bara "wow, det har gått ett år snart". Och nu är det ingen som riktigt har frågat chans, men jag tänker att det är dags. 

Oliver Hunts chockerande bilder

Under helgen som var tog Oliver och Antonija sitt pick och pack och åkte till en mysig stuga i skogen. I en vlogg på Antonijas kanal har man kunnat se paret bada badtunna, äta tacos och njuta av varandras sällskap.

Därför var det nog många följare som satte söndagslunchen i halsen när Oliver under gårdagen dök upp på Instagram – spritt språngande naken.

På den första bilderna klättrar han uppför stegen på en träkoja, på den andra sitter han han lugnt poserandes på kojans räcke. 

"Har så många frågor"

De chockerade kommentarerna lät sig inte vänta. 

"Varför naken?", skriver en något skeptisk följare.

"Har så många frågor om de här bilderna", skriver en annan. 

Men en av kommentarerna är från flickvännen Antonija som stod bakom kameran när bilderna togs.

"Jag kunde knappt fokusera när jag skulle ta dessa bilder bilder för skrattade så mycket", skriver hon på bilden, följt av flera skrattande emojis.

Vad tycker du om bilderna – är de roliga eller märkliga?

Kommentera
Kopiera länk
Dela