Anne Lundberg
Anne Lundberg.

Anne Lundberg om arbetet: "Jag gör det helt naken"

Det är i veckans avsnitt av Fördomspodden med Emil Persson som Anne Lundberg gästar. Där berättar hon bland annat om en hushållssyssla som hon brukar göra – spritt språngande naken.


Anne Lundberg, 55, är en av Sveriges mest folkkära programledare. Tittarna har sett i allt från Rapport och På spåret till Antikrundan och som julvärd på julafton. 

Det var tidigare i år som Anne gick ut och berättade att hon bytt ut Östermalm i Stockholm mot en liten by i Skåne där hon köpt en gammal skola på 300 kvadrat. Där har hon gjort sig ordentligt hemmastadd genom att bland annat blanda vilt mellan auktionsfynd, Ikea-möbler och designklassiker.

Och livet i naturen passar henne som handen i handsken. Detta var någonting hon berättade hon om när hon i veckan gästade Fördomspodden med Emil Persson. 

Anne Lundberg: "Det gör jag naken"

En av Emils frågor handlade nämligen om huruvida Anne brukar böja sig ned under ogräsplockande som en invit till sin man. 

Rappt svarade SVT-profilen att det hela till och med lät för blygt för henne. 

– Alltså jag har oftast inga kläder på mig alls när jag pockar ogräs, säger hon med ett skratt och fortsätter:

– Det är så insiktsskyddat så det kan man. Det har oanade förspelskvalitéer, säger hon. 

Ann avslöjar även att hon har en grej för "lite udda ställen". 

– Man är ju med i 10 000 meters klubben, avslutade hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.