Droger rappare
Rapparen nekar till brott. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Känd rappare misstänks för brott efter kväll på hotell i Stockholm

Nyheter24 kunde under torsdagen avslöja att en känd svensk rappare spenderat sin kväll på ett trestjärnigt hotell i centrala Stockholm. Efter att ha kommit i kontakt med polisen fanns starka misstankar om att han brukat narkotika.


Det var i mars tidigare i år som en av landets just nu mest streamade rappare befann sig på ett trestjärnigt hotell i Stockholm där han skulle spendera sin kväll. 

Under kvällen kom rapparen i kontakt med patrullerande poliser som efter att ha delat några fraser fann starka misstankar om att han brukat narkotika. 

Tydliga tecken ansåg polisen bland annat var: 

Rödsprängda ögon.
Muntorrhet.
Släpigt tal.
Små pupiller.

De tog kissprov och avlägsnade sig sedan från platsen, berättar förundersökningen. 

I kissprovet kunde man se spår av cannabis och kokain. 

Mannen sa att han låg och sov på hotellet när polisen kom och bankade in dörren och 'tog pissprov på honom'. När han tillfrågades vad han gjorde på hotellet sa han att han var där med kvinnligt sällskap.

Rapparen nekar till brott

Artisten påstod i förhör att han kan ha haft narkotika i kroppen från att ha rökt cannabis någon vecka tidigare. Han sa att han inte helt kunde minnas var han fick tag på cannabisen han hade rökt när han tillfrågades om det. Han misstänks nu för ringa narkotikabrott. 

När rapparen  informerades om kokainspåren sa han att kokainet hade kommit in i hans kropp på något annat sätt och menade  att han kanske fått i sig det "genom gräset han rökt". 

Mannen nekar till brott.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!