Stockholm

Zara Larssons känslosamma inlägg: "Skam och skuld"

Zara Larsson bilder
Zara skrev under helgen ut ett inlägg till sina fans. Foto: Stella Pictures

Det är på sin Instagram som Zara Larsson skrivit ut ett känslosamt meddelade till sina fans där hon berättar att hon inte mått så bra den senaste tiden.


Läs mer

Zara Larsson 23, öppnade under helgen upp på sin Instagram om att hon under senaste tiden haft det tufft.

I sitt inlägg skriver Zara att hon varje dag kämpar mot sin ångest som kommer krypandes och att hon just nu försöker att fokusera på det positiva. 

"Det har varit en väldigt tuff vecka för mig personligen. Jag har inte kunnat andas djupt de senaste dagarna, konstant rastlös och ångestladdad. Jag har svårt för att se minsta lilla ljus i tunneln som är uppbyggd av skam och skuld. Känslor som inte ens är mina att bära", skriver Zara. 

"Ovanpå det känner jag även sorg över vår vän som inte längre är här. Det kommer och går. Upp och ned. Natt och dag. Jag skrattar och jag gråter", skriver Zara. 

Zara har valt att stänga av kommentarsfältet. 

Zaras inlägg blev världsnyhet

På sin Instagram publicerade Zara för ett par veckor sedan några bilder där hon tydligt skriver ut sitt förakt mot bowling. Diskussionen har kommit att röra upp starka känslor världen över och både på Twitter, Instagram – och på internationella sajter har det hela uppmärksammats. 

"Jag skulle seriöst kunna använda ordet hat när det kommer till mina känslor för bowling. Jag skulle absolut tycka om någon mindre om vi skulle på en dejt och personen ville gå och bowla. Är du seriöst?", skriver hon och fortsätter. 

"Bowling är ingenting jag gör, jag vet inte ens var dessa känslor kommer ifrån. Är det för att jag hatar att vänta? Att jag vill att det är min tur hela tiden?Är det för att jag är dålig på det? Jag vet inte", skriver Zara.  

Zara Larssons bilder om bowling blev en internationell nyhet. Bildkälla: https://readdork.com/

Bland annat så var det sajten DORK som uppmärksammade Zaras bilder och förde debatten vidare. Och debatten håller fortfarande igång på Twitter. 


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.