Torsdag 18 Aug
Stockholm

Därför har alla Bachelor-tjejerna privata Instagramkonton

Bachelor sista rosen
Varför har alla Bachelor-tjejer låsta Instagramkonton?. Foto: TV4

Efter att ha varit med i ett stort tv-program hör det till vanligheten att många tittare är nyfikna och vill få vidare inblick i ditt liv. Och då är det tur att sociala medier finns. Men på senare dagar har det kommit en ny trend som sätter stopp för det.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har minsann bjudits på en rungande säsong av Bachelor 2021.

Under åtta veckors tid har Sebastian Martinsson och Simon Lindström dejtat omkring 20 stycken tjejer i jakten på att hitta kärleken. 

Årets säsong har varit med dramafylld än någonsin och det har bjudits på både skratt, gråt, toalettkaos, folk som åkt hem, bråk, skitsnack och knivar i ryggen. 

Det har varit mer drama än någonsin i år. Bildkälla: TV4

Nu återstår bara en hand full tjejer och på onsdag avgörs det hela då killarna kommer att dela ut sin sista ros till vardera tjej. 

– Jag är tokkär. Hjärtat slår fan i mig handvolter, berättade Sebastian i ett av de senaste avsnitten. 

– Tankarna har verkligen hoppat fram och tillbaka från den ena dagen till den andra. Men nu känns det som att man börjar komma fram till vem det kommer att bli, sa Simon samma avsnitt. 

Därför har Bachelor-tjejerna stängd Instagram

Om tittarna av ren nyfikenhet får för sig för att snoka lite på Bachelor-tjejernas Instagrams kommer de bli snopna. Någonting man kan se när man kollar upp Bachelor-tjejerna på Instagram är att de alla följt samma trend – nämligen att ha låst profil. 

Många kan säkerligen undra var denna trend kommer ifrån, och det är någonting som vuxit fram ur dokusåpavärlden. TV-profiler har nämligen märkt att deras följarantal växer snabbare när de har privata konton jämfört med när de har öppna. 

Publikens nyfikenhet är med andra ord ej att underskatta när du som tv-profil vill ha fler följare. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.