Magdalena Graaf berättar nu om saknaden och den tuffa tiden efter sonens bortgång.
Magdalena Graaf berättar nu om saknaden och den tuffa tiden efter sonens bortgång. - Foto: Instagram/graafmagdalena

Magdalena Graaf om sveken efter sonens bortgång: "Karma"

I ett hjärtskärande inlägg på Instagram berättar Magdalena Graaf om sorgen efter sonen Isaks död – och den svåra tiden med hat och svek efter hans bortgång för sju år sedan.
"Ni har en given plats i helvetet", skriver hon.


Livet tycks ha fallit på plats för Magdalena Graaf, 46, som nyligen förlovade sig med fästmannen Louie Marti, 43. Läs mer om det originella frieriet här.

Men livet är inte alltid lätt för medieprofilen, som i augusti 2014 förlorade sonen Isak i en tragisk fallolycka blott 19 år gammal. Sedan dess har medieprofilen varit öppen med sorgen som bortgången fört med sig. 

Magdalena Graaf: "Hjärtat vill brista"

I ett inlägg på Instagram delar Magdalena Graaf med sig av gripande ord om saknaden efter sonen. 

"Har en riktig Isak kväll... Läser brev, tittar i fotoalbum. Saknar min älskade son så mycket att hjärtat vill brista", skriver hon i inlägget och fortsätter vidare:

"När min son dog. Det var kaos, döddjup... Jag ville själv dö. Jag valde livet och att fortsätta kämpa".

Kommentarsfältet fylls nu av stöttande ord, bland annat från artisten Charlotte Perrelli som skriver "Starka Maggan" följt av en hjärtemoji. 

Magdalena Graaf ryter ifrån mot hatet

Men i inlägget berättar också Magdalena Graaf om denna tuffa tiden, som kantades av hat och svek, efter sonens död och svårigheterna med att sörja Isak offentligt.

"Efter Isaks död svek vänner mig, företag jag jobbade med", skriver hon och beskriver bland annat hur en privatperson ska ha pressat familjen på "olagligt stora summor".

Vissa personer ska ha även ha skrivit till Magdalena att de hoppats att sonen ska brinna i helvetet, eller att det varit hennes fel att sonen gått bort. Men till dessa, och vännerna som svikit, slår hon nu tillbaka med kraftfulla ord:

"Jag kommer aldrig glömma er, karma. Ni har en given plats i helvetet".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.