Söndag 28 Nov
Stockholm

Bachelor-Sebastian blev så pass packad att produktionen fick säga till

Sebastian gäster "Intimt med Björken"
Sebastian gäster "Intimt med Björken". Foto: C more

Det är i veckans avsnitt av "Intimt med Björken" som Sebastian Martinsson avslöjade både det ena om årets säsong av Bachelor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under onsdagskvällen som tittarna kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid hann det bli många dejter för Sebastian Martinsson och i slutet spretade känslorna åt alla håll och kanter. Men den sista rosen – den landade slutligen i Ida Nordfors hand. 

– Jag bestämde mig dagen innan, berättade han i näst sista avsnittet. 

Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Och det var många ute i stugorna som blev otroligt lättade när Ida i en intervju med Nyheter24 i veckan berättade att de fortfarande är tillsammans. 

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, svarade hon. 

Sebastian gästar Martin Björk

Det var under fredagen som veckans "Intimt med björken" med Martin Björk släpptes på Youtube. Och vem dök upp som gäst om inte Sebastian. 

I avsnittet frågar Martin bland annat om vad som hände efter inspelningen, om Sebastians stela nacke samt hur det kommer sig att han inte kan öppna en champagneflaska. 

– Efter så pass många dejter så kan du fortfarande inte få upp en flaska, säger Martin. 

– Nej det hör tyvärr inte till en av mina bättre sidor, svarar Sebastian. 

Under många av dejterna dracks det en del vin och bubbel – någonting som kunde göra att flera av tjejernas svartsjuka känslor eskalerade och det blev en del friktion. 

Men den som blev mest på pickalurven – det var Sebastian. 

Sebastian gästade Martin Björk. Bildkälla: Youtube

– Men blev ni liksom fulla någon gång, frågar Martin. 

– Jo jag hade två gånger då jag blev väldigt salongs måste jag säga. Då kom produktionen och ba... Sebastian. Det räcker nu, berättar han. 

– Men vadå blir du stökig då, frågar Martin?

– Nej men lite mer rörlig i kroppen, säger Sebastian och fortsätter:

– Jag vet inte vad jag höll på med. Jag höll på och röra mig på något visst sätt och nej alltså jag vet inte vad jag höll på med. 

– Och fortfarande så har du likt förbannat inte fått bukt med din stela nacke, skämtar Martin och syftar på när Sebastian förklarade för en av tjejerna i programmet att han inte kunnat ge henne uppmärksamhet på grund av sin stela nacke. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela