Sebastian gäster "Intimt med Björken"
Sebastian gäster "Intimt med Björken" - Foto: C more

Bachelor-Sebastian blev så pass packad att produktionen fick säga till

Det är i veckans avsnitt av "Intimt med Björken" som Sebastian Martinsson avslöjade både det ena om årets säsong av Bachelor.


Det var under onsdagskvällen som tittarna kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid hann det bli många dejter för Sebastian Martinsson och i slutet spretade känslorna åt alla håll och kanter. Men den sista rosen – den landade slutligen i Ida Nordfors hand. 

– Jag bestämde mig dagen innan, berättade han i näst sista avsnittet. 

Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Och det var många ute i stugorna som blev otroligt lättade när Ida i en intervju med Nyheter24 i veckan berättade att de fortfarande är tillsammans. 

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, svarade hon. 

Sebastian gästar Martin Björk

Det var under fredagen som veckans "Intimt med björken" med Martin Björk släpptes på Youtube. Och vem dök upp som gäst om inte Sebastian. 

I avsnittet frågar Martin bland annat om vad som hände efter inspelningen, om Sebastians stela nacke samt hur det kommer sig att han inte kan öppna en champagneflaska. 

– Efter så pass många dejter så kan du fortfarande inte få upp en flaska, säger Martin. 

– Nej det hör tyvärr inte till en av mina bättre sidor, svarar Sebastian. 

Under många av dejterna dracks det en del vin och bubbel – någonting som kunde göra att flera av tjejernas svartsjuka känslor eskalerade och det blev en del friktion. 

Men den som blev mest på pickalurven – det var Sebastian. 

Sebastian gästade Martin Björk. Bildkälla: Youtube

– Men blev ni liksom fulla någon gång, frågar Martin. 

– Jo jag hade två gånger då jag blev väldigt salongs måste jag säga. Då kom produktionen och ba... Sebastian. Det räcker nu, berättar han. 

– Men vadå blir du stökig då, frågar Martin?

– Nej men lite mer rörlig i kroppen, säger Sebastian och fortsätter:

– Jag vet inte vad jag höll på med. Jag höll på och röra mig på något visst sätt och nej alltså jag vet inte vad jag höll på med. 

– Och fortfarande så har du likt förbannat inte fått bukt med din stela nacke, skämtar Martin och syftar på när Sebastian förklarade för en av tjejerna i programmet att han inte kunnat ge henne uppmärksamhet på grund av sin stela nacke. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.