- Foto: Instagram & C More.

Bachelor-Simon avslöjar: Så ser han på framtiden med Elvira

Elvira Svensson fick Simons sista ros i Bachelor. Men romansen mellan dem höll inte länge när de kom hem till Sverige igen. Nu avslöjar Simon hur deras relation ser ut idag och om han kan tänka sig försöka dejta Elvira igen.


Årets säsong av Bachelor har bjudit oss på mycket kärlek, skratt, bråk och intriger. Säsongens Bachelor-killar var inga mindre än Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 28. 

23-åriga Elvira Svensson fick Simons sista ros, men kärleksrelationen varade inte länge. 

I en intervju med Nyheter24 har Elvira berättat hennes bild av varför det tog slut mellan henne och Simon. Det kan du läsa om HÄR

Simons egna ord: "Svårare än vi trodde"

I en Instagram live berättar Simon hans bild av varför kärlekslågan mellan de två slocknade. Den stämmer väl överens med Elviras berättelse. 

Simon berättar att han och Elvira började dejta direkt efter att inspelningen av Bachelor var slut. 

– Vi tog en taxi direkt hem till mig och käkade tacos, berättar han. 

Men snabbt insåg de att det inte var så enkelt att hålla relationen hemlig. De kunde inte gå på restaurang tillsammans, handla på Ica eller ens gå ut med Elviras hund. 

– Det har varit mycket svårare än vi trott, säger Simon i liven. 

Bildkälla: C More.

Kan Simon tänka sig dejta Elvira i framtiden? 

Simon förklarar att även om han och Elvira inte är ett par idag, så är de väldigt nära vänner och hörs nästan varje dag. Han säger även att han fortfarande är glad och nöjd över att han gav just Elvira sin sista ros. 

På frågan om huruvida han kan tänka sig dejta Elvira i framtiden svarar han: 

– Vi lämnar det öppet och så får tiden avgöra. 

Har Simon kontakt med Matilda idag? 

Simon passar även på att svara på några frågor om huruvida han fortfarande har kontakt med Matilda och Rebecka. 

Han förklarar att han inte har någon kontakt med någon av de andra tjejerna från programmet, bortsett från att ibland svara på stories eller liknande. 

Slutligen förklarar Simon att han inte är särskild dejtsugen idag, men att han samtidigt är redo för att träffa den stora kärleken.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.