Martin Björk pistolrånad i sitt hem.
Martin Björk pistolrånad i sitt hem. - Foto: Stella Pictures.

Martin Björk pistolrånad i sitt hem

Martin Björn och hans familj blev utsatta för pistolrån i sitt hem på Gärdet i Stockholm. På Instagram berättar han om den traumatiserande händelsen.


"Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle behöva skriva den här texten som jag nu inser att jag måste få ur mig." 

Så inleder Tv-profilen Martin Björk, 50, en lång text på sin Instagram på söndagskvällen. 

Martin berättar att han och hans familj blev pistolrånade i deras hem på Gärdet i Stockholm tidigare i veckan. 

"Fyra män med pistol tränger sig in i vår lägenhet i jakten på en klocka som dom visste att jag hade. Allt gick väldigt snabbt o innan vi visste ordet av så hade dom tagit vad dom kom för, hotat oss till livet o sedan lämnat lägenheten", skriver han. 

"Djupt tragiskt för oss som familj"

Martin Björk fortsätter: 

"Snabbt o enkelt för dom men så djupt tragiskt för oss som familj. Min son på 2 1/2 år var närvarande under hela förloppet o jag vågar inte ens tänka på vad som hade hänt om han eller någon annan i min familj hade blivit skadade."

Han förklarar att familjen, under omständigheterna, mår bra men att traumat kommer stanna hos dem för evigt. 

Senaste nytt

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

New Kids on The Block släpper nytt

New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

1 timme sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

2 timmar sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.