Stockholm

Bachelor-killarna Simon och Sebastian startar podcast

Simon och Sebastian sökte kärleken i Bachelor 2021
Simon och Sebastian sökte kärleken i Bachelor 2021. Foto: TV4/Pressbild

Ett skepp kommer lastat med goda nyheter för alla Bachelor-fans – i dagarna avslöjade nämligen Simon och Sebastian att de ska börja podda tillsammans. Här är allt vi vet om namnet och vad den ska handla om.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En rungande säsong av Bachelor avslutades under förra veckan med med att Simon Lindström gav sista rosen till Elvira, medan Sebastian Martinsson gav sin till Ida.

Dagen därpå hade Bachelorette säsongspremiär, där livscoachen och realityprofilen Julia Franzén rest till Rhodos för att hitta den stora kärleken. Mer om programmet och killarna som medverkar kan du läsa här.

Beskedet: Simon och Sebastian startar podcast

Men att kärleksäventyret är över för Bachelor-killarna betyder inte det vi har sett de sista av dem. Nej, för när Simon och Sebastian gästar podcasten "Lillelördag" under onsdagen går de ut med en riktigt rolig nyhet.

– Ja, ska vi lägga upp en liten cliffhanger? Jag och Simon har ju diskuterat lite, och vi funkar ju så jävla bra ihop och har så jävla kul ihop. Så ja, vi tänkte att vi ska droppa en podd kanske, avslöjar Sebastian.

Det ska podcasten heta

Vad podden ska heta har de inte bestämt ännu – favoritalternativet är nämligen redan taget.

– Vi är lite i dialog. Vi kom på ett förbannat kul namn, men det kraschar ju nu med Bachelorette, vi tänkte att den skulle heta "Killarna avslöjar allt" kanske, säger Simon.

De avslöjar att podcasten kommer beröra en hel del djupa ämnen och diskussioner, gärna i samband med att de intervjuar spännande gäster. 

"Människor har verkligen reagerat på att vi är två killar som är förebilder för yngre personer, att vi är genuina och vågar prata om känslor som tyvärr inte är så vanligt i den machokultur vi lever i, och det är något vi vill fortsätta med", skriver Simon i ett sms till Nyheter24.

Men mycket mer än så får man inte veta i nuläget. 

Den som är nyfiken på när det är premiärdags får helt enkelt hålla utkik på Simon och Sebastians sociala medier!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.