Simon och Sebastian sökte kärleken i Bachelor 2021
Simon och Sebastian sökte kärleken i Bachelor 2021 - Foto: TV4/Pressbild

Bachelor-killarna Simon och Sebastian startar podcast

Ett skepp kommer lastat med goda nyheter för alla Bachelor-fans – i dagarna avslöjade nämligen Simon och Sebastian att de ska börja podda tillsammans. Här är allt vi vet om namnet och vad den ska handla om.


En rungande säsong av Bachelor avslutades under förra veckan med med att Simon Lindström gav sista rosen till Elvira, medan Sebastian Martinsson gav sin till Ida.

Dagen därpå hade Bachelorette säsongspremiär, där livscoachen och realityprofilen Julia Franzén rest till Rhodos för att hitta den stora kärleken. Mer om programmet och killarna som medverkar kan du läsa här.

Beskedet: Simon och Sebastian startar podcast

Men att kärleksäventyret är över för Bachelor-killarna betyder inte det vi har sett de sista av dem. Nej, för när Simon och Sebastian gästar podcasten "Lillelördag" under onsdagen går de ut med en riktigt rolig nyhet.

– Ja, ska vi lägga upp en liten cliffhanger? Jag och Simon har ju diskuterat lite, och vi funkar ju så jävla bra ihop och har så jävla kul ihop. Så ja, vi tänkte att vi ska droppa en podd kanske, avslöjar Sebastian.

Det ska podcasten heta

Vad podden ska heta har de inte bestämt ännu – favoritalternativet är nämligen redan taget.

– Vi är lite i dialog. Vi kom på ett förbannat kul namn, men det kraschar ju nu med Bachelorette, vi tänkte att den skulle heta "Killarna avslöjar allt" kanske, säger Simon.

De avslöjar att podcasten kommer beröra en hel del djupa ämnen och diskussioner, gärna i samband med att de intervjuar spännande gäster. 

"Människor har verkligen reagerat på att vi är två killar som är förebilder för yngre personer, att vi är genuina och vågar prata om känslor som tyvärr inte är så vanligt i den machokultur vi lever i, och det är något vi vill fortsätta med", skriver Simon i ett sms till Nyheter24.

Men mycket mer än så får man inte veta i nuläget. 

Den som är nyfiken på när det är premiärdags får helt enkelt hålla utkik på Simon och Sebastians sociala medier!

Senaste nytt

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.

Ledin tar fram gitarren igen – gör sommarturné

Tomas Ledin åker på en längre turné i sommar som dessutom tar honom till både vårt västra och östra grannland. Det blir premiär i Langesund i Norge den 16 juli och avslutning i Jakobstad i Finland en dryg månad senare.