Måndag 6 Dec
Stockholm

Julia Franzén berättar hemligheten om bubblet de dricker i Bachelorette

Bachelorette
Bachelorette ser du på Kanal 7, TV4 Play och C more. Foto: C more

Julia Franzén höll nyligen en frågestund på Instagram där hon besvarade några av följarnas frågor kring inspelningen av Bachelorette.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bachelorette Sverige är i full rullning och under veckan har Julia Franzén, 31, fortsatt sin jakt på att hitta kärleken. 

Enligt Julia så gick hon på två dejter om dagen under flera veckors tid och ofta sträckte sig dejtdagarna från tidigt morgon fram till sent på natten. 

Julia och killarna dejtar för fullt i Bachelorette. Bildkälla: C more

Ett vanligt inslag är att Julia tillsammans med sin dejt får bege sig till en avskild plats där de får njuta av en vacker miljö, varandras sällskap och i många fall – en kyld flaska bubbel. Och just det där med bubblet är någonting som några tittare nu reagerat på. 

Julia Franzén: "Försvarar mig"

I en frågestund på Instagram var det en följare som påpekade till Julia att det minsann blivit några glas bubbel under seriens gång och frågade då om det var alkoholfritt bubbel som dricks. 

Julia svarade på bubbelfrågan under en frågestund. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

Julia berättade då att nej, det var faktiskt vanligt bubbel som sippades. 

"Ja, det var mycket bubbel. Inte alkoholfritt. Men det var oftast inte mer än typ två glas. För många dejter kunde vara väldigt korta. Försöker verkligen försvara mig här", säger Julia. 

Två Tindrade – en annan hade flickvän

Under det första avsnittet av eftersnacket "Killarna avslöjar allt" kom det fram att två av killarna Tindrat under den första perioden i huset. Detta uppdagades då en kvinnlig medarbetare i produktionen matchade med båda. 

Men det stannar inte där. 

Nu  ska även det även ha kommit fram att en av killarna ska ha haft en sambo hemma i Sverige, någonting som Julia blev frågad om under sin sista frågestund. 

– Jag har fått reda på vem det är och kommer att berätta vem det är när jag får, berättar Julia. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela