Bonde söker fru
David Kurtsson skickade hem alla sina brevskivare. - Foto: TV4

Chocken i Bonde söker fru: Skickade hem alla tjejer som sökt

Det var i veckans avsnitt av Bonde söker fru "Kärlek åt alla" som tårarna, bokstavligt talat sprutade, under en av gruppdejterna. Anledningen? David Kurtsson bestämde sig för att skicka hem alla brevskrivare.


Bonde söker fru är i full rullning och i år har det varit en hel del drama. 

Bland annat så rasade tittarna på att det pussades lite väl tidigt för Pär Eric "Peja" Nilsson. Till Aftonbladet berättade han att han blivit kallad bland annat "slemgubbe". 

För Peja har det även blivit en del svartsjukedrama på gården också. 

Redan under första natten tycker sig Heidi höra en av de andra tjejerna smyga tillbaka till sitt rum långt efter att de andra gått och lagt sig. 

Heidis misstanke var att någon gått ner till Pejas sovrum i för lite närhet i smyg.

– Heidi skrev till mig på Messenger: "Vem var det som kom upp till dig inatt? Har du varit i Jessicas säng?" och sen kom ett till: "Är det på det viset så kan du rösta ut mig imorgon", sa Peja i programmet.

Foto: TV4/Bonde söker fru

Chocken: Skickade hem alla tjejer

En av bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru 2021 är David Kurtsson, 33. Han medverkar i Kärlek åt alla som går på TV4 play och har haft en rad mysiga dejter tillsammans med sina brevskrivare. 

Daniel tog sina brevskrivare åt sidan. Bildkälla: TV4

Det var därför det kom som en chock för tittarna som under veckan fick bevittna när David valde att skicka hem hela högen. 

– Jag känner att jag inte riktigt kan ta fram mitt rätta jag i den här situationen. Det känns inte som att jag har fått fram känslor för nån av er, sa han till tjejerna. 

– Det är väldigt tråkigt men jag måste ju säga vad jag tycker och känner. Så tråkigt att behöva såra er allihopa, fyllde  David i och brast ut i tårar. 

Man får sedan tröst av tjejerna som säger att det hela känns ok och att han inte ska ha dåligt behandlad. 

– Det här gör dig inte till en dålig människa, säger de och tröstar Daniel. 

Se klippet i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.