Måndag 24 Jan
Stockholm

Nu startar Julia Franzén nytt bolag

Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette
Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

När Bachelorette-Julia inte letar efter mannen i sitt liv på Rhodos har hon fullt upp med både det ena och det andra. Faktum är att hon i dagarna startade ett nytt aktiebolag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bolagsinformation

Full verksamhetsbeskrivning för Julia Franzén AB: "Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom Influencer Marketing. Bolaget ska bedriva bloggverksamhet, annonsplatsförsäljning, marknadsföring, reklaminlägg och diverse konsultuppdrag inom träning, mode, makeup och lifestyle på olika sociala medier samt därmed förenlig verksamhet."

Den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

På bara ett par veckor har säsongen hunnit bjuda på allt ifrån bajsbråk, avbrutna rosceremonier och en del hel del hångel. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram/juliafranzen

Nu startar Bachelorette-Julia nytt aktiebolag

När Julia Franzén inte söker kärleken på Rhodos jobbat hon som livscoach och influenser – och nu har hon startat ett nytt aktiebolag för att kunna utveckla sin verksamhet. 

Den 27 november registrerades nämligen det nya bolaget Julia Franzén AB hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Lerum och ska enligt verksamhetsbeskrivningen syssla med "konsultverksamhet inom Influencer Marketing". 

Julia och hennes mamma Marie. Foto: Instagram/juliafranzen

Julia Franzén står som styrelseledamot i bolaget och hennes mamma Marie Franzén, 62, står skriven som styrelsesuppleant. Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt