Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette
Julia Franzén, 31, är årets Bachelorette - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

Nu startar Julia Franzén nytt bolag

När Bachelorette-Julia inte letar efter mannen i sitt liv på Rhodos har hon fullt upp med både det ena och det andra. Faktum är att hon i dagarna startade ett nytt aktiebolag.


Bolagsinformation

Full verksamhetsbeskrivning för Julia Franzén AB: "Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom Influencer Marketing. Bolaget ska bedriva bloggverksamhet, annonsplatsförsäljning, marknadsföring, reklaminlägg och diverse konsultuppdrag inom träning, mode, makeup och lifestyle på olika sociala medier samt därmed förenlig verksamhet."

Den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

På bara ett par veckor har säsongen hunnit bjuda på allt ifrån bajsbråk, avbrutna rosceremonier och en del hel del hångel. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram/juliafranzen

Nu startar Bachelorette-Julia nytt aktiebolag

När Julia Franzén inte söker kärleken på Rhodos jobbat hon som livscoach och influenser – och nu har hon startat ett nytt aktiebolag för att kunna utveckla sin verksamhet. 

Den 27 november registrerades nämligen det nya bolaget Julia Franzén AB hos Bolagsverket. Bolaget har sitt säte i Lerum och ska enligt verksamhetsbeskrivningen syssla med "konsultverksamhet inom Influencer Marketing". 

Julia och hennes mamma Marie. Foto: Instagram/juliafranzen

Julia Franzén står som styrelseledamot i bolaget och hennes mamma Marie Franzén, 62, står skriven som styrelsesuppleant. Bolaget har ett aktiekapital på 25 000 kronor.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".