Lördag 29 Jan
Stockholm

Andre Mikaelsson är Bachelor-Elviras nya kärlek

Elvira Svensson fick Simon Lindströms sista ros i Bachelor 2021
Elvira Svensson fick Simon Lindströms sista ros i Bachelor 2021. Foto: Instagram/TV4

Elvira fick Bachelor-Simons sista ros i den känslosamma finalen – men den spirande kärleken på Rhodos höll inte på hemmaplan. Nu har hon träffat kärleken på nytt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När den rafflande Bachelor-finalen gick av stapeln och det var dags för Simon och Sebastian att dela ut sina sista rosor var det Ida och Elvira som gick vinnande ur känslostriden.

Ett par månader senare återsamlades hela casten i ett "Efter sista rosen"-avsnitt, där tittarna nåddes av det glädjande beskedet att bägge paren fortfarande var tillsammans.

Simon och Elvira gick skilda vägar

Men avsnittet spelades in i somras, och när det sändes i början på november hade en hel del vatten runnit under broarna. På sina sociala medier förklarade Simon och Elvira att de gått skilda vägar, men fortfarande var vänner.

Vid det här laget hade det börjat gå en del rykten om Simons dejtingliv – och till Nyheter24 bekräftade han hur allt ligger till, en gång för alla.

Foto: TV4

Elvira Svensson: "Vi dejtar"

Men under söndagen nås vi av nya kärleksbesked i Bachelor-världen, vilket Hänt var först med att rapportera om.

Elvira har nämligen gått och kärat ner sig i en kille som heter Andre Mikaelsson. 

Foto: Instagram/andremikaelsson

"Vi har medvetet legat lågt kring vår relation med antog att det skulle komma fram förr eller senare. Vi dejtar och har gjort ett tag. Vi trivs väldigt bra i varandras sällskap och har roligt tillsammans så vi får se var det leder", skriver Elvira Svensson till Hänt.

Länge leve kärleken!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt