Sanna Guidetti
Julen rör upp starka känslor hos folk. - Foto: Instagram/sannaguidetti

Sanna Guidetti i storbråk med följarna efter skämtet om John

Det var under veckan som Sanna Guidetti höll en frågestund där hon bland annat diskuterade det faktum att hon inte visar sina barn, om hon vill skaffa Youtube samt hur mycket hon tjänar.


Sanna Guidetti drev under ett par år en av Sveriges största poddar tillsammans med Maja Nilsson Linderlöf

Maja är gift med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, och Sanna är i sin tur gift med fotbollsstjärnan John Guidetti vilket gjorde att tjejernas vardag på läktaren blev en gemensam nämnare – vilket i sin tur sådde fröt till podden "Livet på läktaren". 

Maja Nilsson Lindelöf, Sanna Guidetti, John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf år 2018. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

La ner podden "Livet på läktaren"

Men plötsligt lades Maja och Sannas populära podd abrupt ner, och det sista avsnittet – som sändes i mars 2019 – var bara åtta minuter långt.

Maja och Sanna slutade även gilla varandras inlägg på Instagram, och då började spekulationerna kring vad som hänt mellan de tidigare bästisarna. 

På forumet Flashback har tråden om de tidigare bästisarna Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf hundratals inlägg. Där diskuteras det flitigt än idag om vad det var som kom mellan deras tidigare så tighta vänskap.

Men under sommaren var det flera följare som skymtat Sanna och Maja på Skansen i Stockholm, tillsammans med sina barn. Vilket gladde många – och samtidigt väckte stor nyfikenhet. 

Guidetti bråk med följarna

För tillfället lever Sanna det mysiga familjelivet i Spanien där familjen bor då John spelar fotboll i laget Deportivo Alavés. 

Sanna som är väldigt populär på sina sociala medier passar titt som tätt på att hålla små frågestunder där hon bland annat låtit sina följare bikta sig – eller helt enkelt ställa frågor till henne.

Men i veckan hamnade hon i ett litet blåsväder. 

Sanna sa nämligen att hon tycker att folk som väljer vit julgran är personlighetslösa – vilket fick många följare att gå i taket. 

"Ibland förstår jag varför influencers inte delar med sig av sina åsikter". Bildkälla: Instagram
Lojsan Wallin bjöd på att hon älskar Sannas "hatgran". Bildkälla: Instagram

Men det stannade inte där. 

Under veckans frågestund var det en följare som frågade henne om hon får veckopeng av John. Sanna svarade då ironiskt att hon får veckopeng och summan kan skifta beroende på om hon hjälper till hemma eller inte. 

Sanna Guidetti blev frågad om huruvida hon får månadspeng av John. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Hon fick då höra att hon driver med följarna och inte tar influenceryrket seriöst. Men det hela svarade hon med orden: 

Sanna svarade följaren. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

"Dum fråga dumt svar". 

Nu har Sanna även rundat av det hela med att fråga följarna vad de föredrar för typ av gran. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.