Julia Franzén pressbild och screenprint från Instagram
Julia Franzén pressbild och screenprint från Instagram - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och screenprint från Julias Instagram @juliafranzen.se

Därför letar Julia Franzén efter en sexolog

Julia Franzén är årets Bachelorette, i tv-rutan har hon bjudit på massor med hångel, skratt och intriger. Nu letar Julia efter en sexolog till sitt nya projekt.
– Det är det jag är satt på den här planeten för att göra.


Årets Bachelorette har kickat igång med fart och fläng, säsongen drar med oss tittare till ett vilt kärleksäventyr på Rhodos. Den som letar efter kärleken hos 17 singelkillar är ingen mindre än Julia Franzén, 31. Du kanske känner igen Julia sedan tidigare, hon var nämligen med i "Robinson 2020", där hon krigade sig hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Säsongen har precis dragit igång, men vi har redan sett massor med kärlek, drama och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar Julia att ingen Bachelor någonsin har hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Bachelorette-killarna Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns nya projekt

I en intervju med Nyheter24 berättar Julia Franzén om sitt nya projekt, ett hälsocenter för kropp och själ. 

– Man ska komma in som ett vrak och komma ut som en ny människa, både på insidan och på utsidan, berättar Julia. 

Julia beskriver en stor passion över projektet och berättar att det känns väldigt meningsfullt. 

– Det är det jag är satt på den här planeten för att göra, berättar Julia.

Julia Franzén Foto: Stefan Jerrevång/TT

Julia Franzén letar efter en sexolog

I en story på Instagram berättar Julia om idén till det nya hälsocentret, 31-åringen letar efter en rad av människor med olika kompetenser. Hennes lista består av följande: affärsidéutvecklare, livscoach, personlig tränare, psykolog, dietist, hypnotisör, healer, studievägledare, terapeut och sexualrådgivare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.