Pontus Bäck, Julia Franzén och Kristoffer Östman
Pontus Bäck, Julia Franzén och Kristoffer Östman - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Den riktiga anledningen till varför Pontus och Kristoffer lämnade Bachelorette

Den senaste roscermonin lämnade oss alla i stor chock, när två killar väljer att självmant lämna produktionen. Nu berättar killarna den verkliga anledningen till varför de valde att lämna, och det är inte som du tror.


Bachelorette har dragit igång med full fart och säsongen har fyllt tv-rutan med massor av drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Chocken under roscermonin

Under den senaste roscermonin fick Julia Franzén en stor chock, då två av killarna valde att lämna produktionen självmant. Kristoffer Östman, 30, berättar i "killarna avslöjar allt", att han och Julia hade en fin gnista, men att det inte kändes rätt. Han berättar också att han hela tiden fick upprepa sig för Julia och kände sig inte sedd av henne. Därför tog han beslutet att lämna mitt under roscermonin, innan han fick möjligheten att ta emot en ros av Julia.

Kristoffer Östman Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Pontus Bäck, 28, berättar att han inte kände sig älskad och därför inte ville vara kvar. 

– Får man feeling så gör man det bara, berättar Pontus när han förklarar varför han mitt under roscermonin tar ordet.

Pontus hann aldrig bli erbjuden någon ros av Julia.

– Jag kände ingenting, berättar Pontus och fortsätter.

– Hon kanske kände lite för mig, jag vet inte. 

Han berättar att det var anledningen till varför han lämnade, han kände ingenting för Julia och ville inte såra henne genom att vara kvar. 

Pontus Bäck Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

"Vi ska konfrontera de jävlarna"

Men Julia har en annan tanke kring varför killarna valde att lämna. På sin Instagram publicerar 31-åringen ett klipp filmat efter roscermonin, där hon säger att killarna hade tjuvlyssnat på henne när hon berättade för producenten vilka hon ville skicka hem. Dessa killar var inga mindre än Pontus och Kristoffer. 

– Vi ska konfrontera de jävlarna, berättar Julia i klippet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...