Carl Déman fick sig en rejäl överraskning av vännerna i JLC
Carl Déman fick sig en rejäl överraskning av vännerna i JLC - Foto: Instagram/Youtube

Chockerande bilderna: Här flyger Carl Déman iväg – utklädd till gris

Vad är det där för rosa, fluffig filur som flyger runt på himlen? Det är ingen mindre än Carl Déman, känd från humorgruppen JLC. Lagom till sin svensexa passade vännerna på att slå till med en riktigt nervkittlande (och rätt smärtsam) aktivitet.


I oktober flyttade JLC-profilen Carl Déman, 29, och influensern Sanna Jörnvik, 23, in i sin nya villa utanför Göteborg. 

På Youtube har Sanna berättat att det nya boendet har ett perfekt läge och att det bara tar bara tio minuter in till stan.

– Jag vill typ börja gråta när jag tänker på det för det är så sjukt, säger Sanna i vloggen.

Här kan du se bild på den nyinköpta lyxvillan!

Foto: Instagram

Carl Démans är pappa till sonen Sam

Och det är inte det enda seriösa klivet som paret tagit tillsammans. De är föräldrar åt sonen Sam, 1, och är dessutom i full gång att planera sitt drömbröllop.

Men trots det var det en riktigt överraskad Carl Déman som i dagarna blev väckt med öl och grisdräkt av sina JLC-vänner Jonas Fagerström och Lucas Simonsson.

Foto: Youtube/JLC

Snabbt stod det klart att det blivit dags för Carls svensexa, och iklädd den rosa grisdräkten begav sig sällskapet iväg till ett åkeri i Kungälv, utanför Göteborg.

Väl där blev Carl, iklädd ögonbindel, fastspänd i linor och runtsvingad av en kran.

Foto: Youtube/JLC
Foto: Youtube/JLC

Carls smärtsamma och kalla åktur

Bara för att göra upplevelsen lite extra minnesvärd passade JLC-vännerna på att skjuta Carl Déman med paintballgevär under flygturen.

Men flygturen var både kall och smärtsam, så rätt snabbt bestämde sig Jonas och Lucas för att hissa ner Carl. Istället åkte de vidare till Liseberg för fortsatta aktiviteter.

Det låter ju som en riktig drömdag, eller vad säger ni?

JLC
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...