Lördag 29 Jan
Stockholm

Magdalena Graaf utskälld av kvinna på apotek

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf var med om en blodig olycka tidigare i veckan. Foto: Stella Pictures

Det var tidigare i veckan som Magdalena Graaf skar upp sin hand rejält. Hon fixade sedan en egen omplåstring – och den var inte direkt uppskattad av en kvinna på Apoteket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Magdalena Graaf, 46, var under veckan med om en "liten incident". 

Magdalena råkade nämligen skära upp ett djupt sår i handleden som inte slutade blöda. Men hon var fast bestämd vid att ta tag i det hela själv. 

Hon använde därför så kallad gaffatejp för att få stopp på blödningen. Vilket kanske inte var det bättre alternativet. 

Magdalena publicerade en bild på sitt sår på sin blogg. Bildkälla: magdalenagraaf/Instagram

"Klistrade ihop det med lite gaffatejp. Enda jag hade hemma. Fick en REJÄL utskällning när jag gick till apoteket dagen därpå. Den snälla tjejen plockade ihop en massa prylar och hjälpte mig att plåstra om på riktigt. Visst kan man inte sy ihop något, om man väntar ett dygn?", skrev hon till texten. 

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures

Och kvinnan på Apoteket hade en poäng med sin utskällning. 

Såret har nämligen efter ett par dagar inte läkt, vilket ofta betyder att det måste sys. Och Magdalena har under veckan känt av att allt inte är som det ska med handleden. 

Magdalena Graaf: "Det vill inte läka"

Nu berättar Magdalena för sina följare att hon börjat få stickningar och domning i handen. 

"Jag ber ingen här inne leka läkare, jag fattar självfallet om jag är dödssjuk så gör jag något åt det. Söker professionell hjälp. Jag reflekterar och skriver om små vardagstankar och problem. Utifall någon av er retar upp er. 

Mitt sår på handen vill inte läka. Det nervsticker (som när man slår i armbågen) när jag sträcker på det eller böjer fingret, stryker över det. Det har börjat vara, och vill inte ”gå ihop”.

Jag är väl så jäkla illa tvungen att åka till läkaren imorgon. Blää. I och för sig. Fick penicillin för en ”tjej-vinter-åkomma idag. Måste googla och se om det kanske är bra för handen med. Ahhh jag är inte dum jag. Två flugor i en penicillin-smäll", skrev Magdalena. 

Hoppas det hela går bra!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt