Camilla Läckberg är gift med maken Simon Sköld
Camilla Läckberg är gift med maken Simon Sköld - Foto: Stella Pictures

Följarnas pik mot Simon Sköld – efter detaljen i Läckbergs bild: "Hur kan du?"

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har rest iväg till Maldiverna för att återhämta sig från en stressig höst. Under den drömmiga resan är det fullt fokus på avkoppling och varandra – eller?


Deckardrottningen Camilla Läckberg, 47, lämnar bakom sig en hektisk höst, präglad av boksläpp, medverkan i "Svenska Powerkvinnor" och lanseringen av en ny funktionsdryck.

För att ladda om batterierna har hon och maken Simon Sköld, 34, packat väskan full av badkläder och begett sig ner till soliga Maldiverna. 

"Jag och min älskling drar till Maldiverna ett litet slag, så vill ni inte se bilder på sol och turkost vatten bör ni nog hålla er undan härifrån ett tag", skrev Camilla varnande på sin Instagram innan avresan. 

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld. Foto: Stella Pictures

Följarna reagerar på Simon Skölds agerande

I början av veckan dök den första bildserien från paradisön upp på Camilla Läckbergs Instagram. Många följare blev gröna av avund av det tropiska vattnet och den klarblå himlen – men det var inte det enda som väckte uppseende.

Nej, för en liten detalj i bilden fick många att vända sig till kommentarsfältet med en betydligt mer skeptisk ton. Simon Sköld satt nämligen och höll i sin telefon på flera av bilderna. 

Så här lyder några av kommentarerna:

"Men Simon hur kan du ha näsan i mobilen när du har en sådan pangbrud med dig"

"Han verkar mest sitta och njuta av sin mobil"

"Kul att ni är på semester, men telefon i hand i varje bild?? Njut av varandra istället"

Camilla Läckberg ryter ifrån

Och på den sista av de tre bilderna bestämde sig till slut Camilla Läckberg för att ge svar på tal. I deras hektiska liv är det inte så konstigt att man inte kan släppa telefonen helt, menar hon:

"Simon har haft mycket förberedelser med lanseringen av Black by Black. Vi kan tyvärr aldrig koppla bort oss helt."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.