Följarnas krav på Alice Stenlöf – under lyxresan i Costa Rica

Alice Stenlöf lever loppan borta i Costa Rica och ser minst sagt ut att trivas som fisken i vattnet. Men nu har följarna en vädjan till henne...


Det var för drygt en månad sedan som Alice Stenlöf bestämde sig för att resa iväg till Costa Rica för att lära sig att surfa. Hon har nu varit där i drygt två veckor och trivs som fisken i vattnet. 

Trots surfandet lämnar inte Stenlöf sitt vanliga jobb hemma utan försöker att kombinera det goda livet med alla sina samarbeten, vilket hon insett blev lite knivigt med tanke på tidsskillnaden. 

I sina vloggar uppdaterar Alice flitigt sina följare om vardagen fylld med sol, bad, surf och roliga festkvällar. Och för ett tag sedan dök det upp ett bekant ansikte. 

Alice ser ut att ha det bra borta i Costa Rica. Bildkälla: Youtube

Alice träffade nämligen på sin nära vän, och Benjamin Ingrossos ex-flickvän, Linnea Widmark. Efter att Benjamin och Linnea gått isär tog hon snabbt sitt pick o pack och flyttade till Costa Rica. Hon har senare berättat att hon inte mådde bra i slutet av relationen och att hon nu känner lycka för första gången på länge.

Linnea är syster med Maya som Alice hänger flitigt med . Bildkälla: Youtube
Alice tillsammans med Maya Widmark. Bildkälla: Youtube

Alice och Linnea ser minst sagt ut att trivas i varandras sällskap, vilket även följarna sett. Men många är fortfarande väldigt nyfikna på hur det kom sig att Linnea hastigt och lustigt flyttade, efter att ha levt influencerliv i Sverige. 

Därför har följarna nu kommit med en vädjan till Alice. 

De vill nämligen ha mer av systrarna Linnea och Maya Widmark. Helst av allt en Q/A. 


Så eventuellt så kommer systrarna dyka upp på kanalen i en rolig frågestund inom en star framtid. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!