Under fredagen programleder Kristin Kaspersen Svenska hjältar-galan
Under fredagen programleder Kristin Kaspersen Svenska hjältar-galan - Foto: Claudio Bresciani/Janerik Henriksson/TT

Miljonbolag och lyxlön – så mycket pengar tjänar Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen jonglerar mammalivet med stora programledarjobb och poddande. Hon har många bollar i luften, och framgångarna syns definitivt på lönekontot.


Under fredagskvällen leder Kristin Kaspersen den känslosamma Svenska hjältar-galan, och till vardags är vi vana att se henne i flera andra stora tv-program. 

Hon är en av våra mest omtyckta programledare, och är dessutom mamma till Let's Dance-vinnaren Filip Kaspersen Lamprecht

Med många bollar i luften är det lätt att tänka sig att "pengarna rullar in som de ska" för Kristin – och visst är det väl så. 

Kristin och sonen Filip Kaspersen Lamprecht. Foto: Magnus Ericsson/TT

Så hög är Kristin Kaspersens månadslön

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Kristin Kaspersen en fastställd förvärvsinkomst på 504 600 kronor under inkomståret 2020. 

Fördelat lika över årets alla månader ger det henne en härlig månadslön på 42 050 kronor. Inte illa!

Kristin Kaspersen är aktiv i tre aktiebolag

Utöver det är Kristin Kaspersen aktiv som styrelseledamot i tre bolagsstyrelser. Det första av dem sysslar med tv-produktion och journalistik – och registrerades hos Bolagsverket 1994, enligt uppgifter från Alla Bolag.

Under 2020 omsatte bolaget närmare 2 miljoner kronor, och dess totala tillgångar uppgår till samma summa.

Aktiebolaget har sedan 2012 ett dotterbolag som Kristin Kaspersen också är aktiv i. Verksamheten ser inte ut att ha varit aktiv under 2020, men har totala tillgångar på 430 000 kronor.

Barbro Svensson gick bort i april 2018. Foto: Anders Wiklund/TT

Driver vidare Lill-Babs tidigare verksamhet

Slutligen driver Kristin Kaspersen vidare de verksamheter som hennes nu avlidna mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson tidigare jobbade med. 

Bolaget sysslar med bland annat caféverksamhet, musikunderhållning och souvenirhandel, och omsatte 360 000 kronor under 2020. Företaget har tillgångar på drygt 2,3 miljoner kronor. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...