Bachelor-Ida hyllas efter ärliga Instagram-bilden

Ida Nordfors fick den sista rosen av Sebastian Martinsson i Bachelor 2021. Efter sin medverkan har hon vuxit lavinartat på sociala medier och har idag sadlat om helt till influencer.


Årets säsong av svenska Bachelor skulle komma att bli en snackis som hette duga. 

Det hela avslutades med att Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson och Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida Nordfors. Elvira och Simon är inte längre tillsammans utan relationen rann ut i sanden ganska snabbt efter att paret kommit tillbaka till svensk mark. 

Men Sebastian och Ida – deras kärlek lever och frodas. 

Idag bor paret tillsammans i Stockholm och har påbörjat ett liv tillsammans. 

Sebastian arbetar kvar på läkemedelsföretaget han arbetade på innan programmet och Ida har nyligen sagt upp sig för att helt sadla om till influencer. 

Men utöver röda mattan-bilder, storys från glammiga events och mysiga pussbilder så passar Ida ofta på att påminna folk om att man inte alltid mår så bra. 

Ida berättar att hon ser sig själv som HSP (högkänslig) och att hon ibland mår väldigt bra men att det lätt kan svänga och tippa över åt andra hållet. 

Ida Nordfors. Bildkälla: Instagram


"Ibland blir jag triggad av situationer som uppstår i livet där jag känner mig så socialt låst. Varför kan jag inte bara vara ett socialt geni i alla sammanhang som vissa verkar kunna vara?", skriver ida. 

Hon hyllas nu av sina följare som tycker att hon är en god förebild som vågar berätta att det är ok att må dåligt och att man inte ska romantisera att allt ska vara så himla bra jämt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.