Tisdag 16 Aug
Stockholm

Bachelor-Ida hyllas efter ärliga Instagram-bilden

Ida Nordfors
Ida hyllas efter inlägget. Foto: Instagram

Ida Nordfors fick den sista rosen av Sebastian Martinsson i Bachelor 2021. Efter sin medverkan har hon vuxit lavinartat på sociala medier och har idag sadlat om helt till influencer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Årets säsong av svenska Bachelor skulle komma att bli en snackis som hette duga. 

Det hela avslutades med att Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson och Sebastian Martinsson gav sin sista ros till Ida Nordfors. Elvira och Simon är inte längre tillsammans utan relationen rann ut i sanden ganska snabbt efter att paret kommit tillbaka till svensk mark. 

Men Sebastian och Ida – deras kärlek lever och frodas. 

Idag bor paret tillsammans i Stockholm och har påbörjat ett liv tillsammans. 

Sebastian arbetar kvar på läkemedelsföretaget han arbetade på innan programmet och Ida har nyligen sagt upp sig för att helt sadla om till influencer. 

Men utöver röda mattan-bilder, storys från glammiga events och mysiga pussbilder så passar Ida ofta på att påminna folk om att man inte alltid mår så bra. 

Ida berättar att hon ser sig själv som HSP (högkänslig) och att hon ibland mår väldigt bra men att det lätt kan svänga och tippa över åt andra hållet. 

Ida Nordfors. Bildkälla: Instagram


"Ibland blir jag triggad av situationer som uppstår i livet där jag känner mig så socialt låst. Varför kan jag inte bara vara ett socialt geni i alla sammanhang som vissa verkar kunna vara?", skriver ida. 

Hon hyllas nu av sina följare som tycker att hon är en god förebild som vågar berätta att det är ok att må dåligt och att man inte ska romantisera att allt ska vara så himla bra jämt. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.