Emilia Wahlund
Vad hände sen? - Foto: Viaplay

Krossade kulan och försvann från rampljuset – så lever Marcelo Peña idag

Vi har sett honom göra kaos i diverse dokusåpor. Men vad pysslar egentligen Marcelo Peña med idag?


Marcelo Peña, 31, slog som 21-åring igenom i Big Brother 2012 där han skulle komma att sätta ett ordentligt avtryck i svensk tv-historia. Men inte bara gjorde han det - han träffade även sin tidigare flickvän Annica Englund där. 

Marcelo var med i åttonde säsongen av Big Brother. Bildkälla: Youtube

Säsong 8 skulle komma att bli otroligt skandalfylld och är fortfarande en säsong som fansen pratar om än idag. Och man kan verkligen säga att Marcelo var med och bidrog till det hela. 

Annica och Marcelo valde senare att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa där man sätter sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott strax efter då Marcelo var väldigt flirtig med många av singeltjejerna i programmet. Men Annica skrev då på sin blogg att deras uppbrott berodde på "att de ville olika saker".

Efter uppbrottet åkte Marcelo iväg för att spela in en säsong av Paradise Hotel 2018 där han föll för flamman Nina Glimsell. Paret höll ihop i cirka ett år innan Peña på nytt packade väskorna för att delta i ännu en säsong PH - dit Nina (utan att berätta någonting) åkte efter för att också kliva in på hotellet.

Säsongens dramatiska avrundning slutade med att Marcelo vann tillsammans med Erica Lindberg. På 500 000 sulade han ned kulan i marken och kunde därför åka hem med fickorna fulla.

Kulan krossades på 500 000 kronor. Bildkälla: Viafree

Enligt Marcelo hade han haft samma plan hela tiden. 

Delades pengarna med Jesper?

I programmet sa Marcelo att han blåst Erica på pengarna då han hela tiden planerat att dela dem med Jesper Bengtsson

Marcelo berättade inför gruppen att han planerar att dela pengarna med Jesper. Bildkälla: Viafree

Men fick verkligen Jesper några pengar? 

Svaret på den frågan är nej. Och detta har gjort att det idag skurit sig mellan grabbarna som inte längre är vänner.

Jesper var nyligen och spelade in ännu en säsong av PH som kanalen valde att inte sända efter det sexuella övergrepp som begicks av Toby Johnson säsongen innan.

Så lever Marcelo idag

Idag är Marcelo tillbaka på jobbet som hissmontör. Han är tillsammans med flickvännen Emilia Wahlund och tillsammans har de dottern Elle

I en frågestund berättande han nyligen att paret valt att flytta till Gävle, vilket han säger att han aldrig gjort om han inte haft barn, men att prioriteringarna blivit annorlunda. 

Marcelo bor idag i ett hus med sin familj i Gävle. Bildkälla: amarello/Instagram

”Man prioriterar verkligen annorlunda när man får barn. Jag är inte ute och stökar längre. Nu är det jobb och familj som är prio”, skriver han. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...