Infuensern Jasmine Gustafsson firade in 2022 på Maldiverna
Infuensern Jasmine Gustafsson firade in 2022 på Maldiverna - Foto: Instagram/jasminegustafsson

Så mycket kostar en natt på Jasmine Gustafssons lyxresort på Maldiverna

Influensern Jasmine Gustafsson lever loppan på en lyxresort på Maldiverna. Är du nyfiken på hur mycket det kostar att semestra i paradiset? Det har Nyheter24 tagit reda på!


När isande kyla drar över Sverige hör det till vanligheterna att många influensers lämnar landet för sol och värme. En av dem som satte dig på flyget och drog till Maldiverna över nyår var Jasmine Gustafsson, 28. 

På sina sociala medier delar hon med sig av regelbundna uppdateringar från paradisön, dit hon rest tillsammans med vännen och poddaren Rosanna Charles

Maldiverna är känt för sitt klara vatten, solsäkra väder – och skyhöga priser. Och Jasmine Gustafssons resa är inget undantag, visar det sig. 

Jasmine Gustafsson njuter av livet i en "Water villa"

Flera av Jasmines bilder på Instagram är tagna från resorten "VARU by Athmosphere", och enligt Nyheter24:s beräkningar ser duon ut att ha bott i en så kallad "Water villa". Enligt resortens hemsida är villorna 93 kvadratmeter stora, med skjutdörrar i glas som vätter ut mot horisonten.

Den som vill passa på att njuta av ett skönt bad med havsutsikt kan passa på att göra det också – vilket Jasmine Gustafsson gjort vid minst ett tillfälle. 

Så mycket kostar en vecka på resorten

Och vad landar det här paradiskalaset på då?

En Water villa med egen pool, vilket Jasmine och Rosanna valt till, kostar olika mycket beroende på när under året man vill åka, och med vilken framförhållning man bokar. 

Maldivernas högsäsong sträcker sig mellan november till april, och vill du bo i en havsvilla i en vecka under den perioden behöver du punga upp strax över 50 000 kronor.

Kostnaden per natt landar därmed på omkring 7 100 kronor. Inte illa!

Nyårsfirande på Maldiverna - vad blir priset?

Jasmine Gustafsson och Rosanna Charles firade nyår på resorten på Maldiverna. 

Om priserna är högre under de datumen är svårt att veta – alla villor är nämligen redan uppbokade för nästa nyårsafton.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!