Magdalena Graafs ärliga inlägg: "Deppig start på 2022"

Efter veckans alla uppdateringar är det många följare som undrar hur det är med Magdalena Graaf. Och tydligen har inte allt varit guld och gröna skogar.


Det är få som hängt med i vad som egentligen hänt mellan Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures

Under veckan har nämligen Magdalena lagt en rad kryptiska kommentarer under Louies Instagrambilder där hon hyllar honom på ett sätt som följarna tycker låter överdrivet och ironiskt. Magdalena har även skrivit ett inlägg som handlar om att catfisha bekräftelse på Instagram. 

I samma veva har Louie poserat utan vigselring.

Magdalena Graaf har kommenterat under Louie Martis senaste bilder. Bildkälla: magdalenagraaf/Instagram

Profilerna har nu även slutat att följa varandra på Instagram. 

Vardagen tycks inte blivit lättare av att Magdalenas barn för tillfället är på skidresa i Sälen. Detta skrev hon ut i ett ärligt inlägg på sin blogg tidigare i veckan. Ett inlägg hon döpt till "intetsägande och ångestladdat"

"Lite deppig start på 2022, barnen åkte 2 januari till Sälen, och jag fick en sån där ordentligt värkande separationsångest. Sovit med skruttarna i tre veckor. Nu plötslig var de små grävande händerna runt nacken borta. Andedräkterna och de små lena fötterna".

Hon och Louie har även dom varit ifrån varandra. 

"Louie är i Grisslehamn. Röd dag imorgon. Vet inte om Louie har gäster i helgen. Måste kolla, vet inte om jag orkar åka upp och hjälpa till. Ska kanske passa på att få liten egentid och rensa huvudet från 2021. Kram och sorry för ett intetsägande inlägg. Ibland känns/är livet så", avslutar hon.

Vi hoppas att allt löser sig till det bästa för Magdalena! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!