Söndag 23 Jan
Stockholm

Magdalena Graaf berättar vad som hänt med henne och Louie

Magdalena Graaf pojkvän
Nu berättar Magdalena om kärlekstjafset. Foto: Instagram

Det var tidigare i veckan som Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti tycktes ha en fnurra på tråden. Någonting som hon nu berättar om på sin blogg. "Ligger här med sina spanska skinkor".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var tidigare i veckan som följare till Magdalena Graaf och Louie Marti anade ugglor. Detta efter några kryptiska Instagraminlägg och kommentarer. 

Magdalena la bland annat upp en bild där hon gav långfingret. Bildkälla: magdalenagraaf/Instagram

Magdalena skrev om att catfisha uppmärksamhet på Instagram följt av att Louie poserade utan vigselring. Sedan hade de slutat följa varandra på Instagram. Mer om det kan du läsa här.

Magdalenas inlägg på Instagram.

Magdalena Graaf: "Inte slut"

Men enligt Magdalena var det hela ett sedvanligt litet tjafs där paret helt enkelt hade blivit irriterade på varandra och då helt enkelt inte orkade se varandra i Instagramflödet. 

"På benen. Suttit lite i karantän då Mona hälsade på mig förra veckan. Inte sjuk. Ingen covid. Och Inte slut med Louie", inleder hon sitt inlägg. 

"Han ligger närmare och vilar sina spanska skinkor i sängen. Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt scary Och alarmerade

Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet", skriver Magdalena. 

Härligt att höra!

Kommentera
Kopiera länk
Dela