Fredag 21 Jan
Stockholm

Filip Kaspersen Lamprecht startar företag – här är hans nya satsning

Nu byter Filip Kaspersen Lamprecht, 24, bana
Nu byter Filip Kaspersen Lamprecht, 24, bana. Foto: Claudio Bresciani/TT

Nu byter Let's Dance-vinnaren Filip Kaspersen Lamprecht bana – och ger sig in i bostadsbranschen. Här är allt vi vet om hans nya satsning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som son till programledaren och författaren Kristin Kaspersen är Filip Kaspersen Lamprecht24, van vid ett liv i offentligheten.

Men sitt eget stora genombrott, det har kommit först på senare år. Under våren 2021 dansade han sig inte bara till en storslagen vinst i Let's Dance, utan en given plats i svenska folkets hjärtan. 

Foto: Claudio Bresciani/TT

Nu startar Filip Kaspersen Lamprecht nytt bolag

Men den som trodde att Filip Kaspersen Lamprecht skulle lägga sitt framtida fokus på dans eller underhållningsbranschen i stort, den trodde fel. Baserat på uppgifter från AllaBolag som Nyheter24 tagit del av verkar det nämligen som att 24-åringen gett sig in i bostadsbranschen.

Den 12 januari 2022 registrerades ett nytt bolag hos Bolagsverket, där Filip sitter med i styrelsen. Företaget heter "Amiculos Skärholmen AB" och har angett följande verksamhetsbeskrivning:

"Företaget skall bedriva utveckling och förvaltning av mark för bostäder och kommersiell verksamhet, lös och fast egendom, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet."

Vad blir Filips roll i Amiculos AB?

Filip Kaspersen Lamprecht har inte berättat något om den nya satsningen i sina sociala kanaler ännu, så vi väntar spänt på en första uppdatering!

Kommentera
Kopiera länk
Dela