Därför får Magdalena Graaf inte träffa sina barn

Det är på sin blogg som Magdalena Graaf berättar om saknaden efter sina barn och hur det nu kommer sig att hon inte kan träffa dem.


Det var tidigare i veckan som följare till Magdalena Graaf och Louie Marti anade ugglor. Detta efter några kryptiska Instagraminlägg och kommentarer. 

Magdalena la bland annat upp en bild där hon gav långfingret. Bildkälla: magdalenagraaf/Instagram

Magdalena skrev om att catfisha uppmärksamhet på Instagram följt av att Louie poserade utan vigselring. Sedan hade de slutat följa varandra på Instagram. Mer om det kan du läsa här.

Graaf: "Irriterade på varandra"

Men enligt Magdalena var det hela ett sedvanligt litet tjafs där paret helt enkelt hade blivit irriterade på varandra och då helt enkelt inte orkade se varandra i Instagramflödet. 

"På benen. Suttit lite i karantän då Mona hälsade på mig förra veckan. Inte sjuk. Ingen covid. Och Inte slut med Louie", inleder hon sitt inlägg. 

"Han ligger närmare och vilar sina spanska skinkor i sängen. Att man tar en paus kanske från Instagram om man tillfälligt är irriterade på varandra ÄR väl mycket sundare än att sitta som små gottande troll och leta efter människor som avföljer varandra. DET är för mig jävligt scary Och alarmerade

Vi är kära och mycket väl tillsammans. Ska nog mycket till att vi lämnar varandra. Ibland vill man inte bara ha varandras små trynen i flödet", berättade hon då. 

"Får inte träffa mina barn"

Men detta är inte det enda som agerat motvind för Magdalena den senaste veckan. Hon har nämligen tvingats vara ifrån sina barn som åkt iväg på fjällsemester i Sälen med sin pappa Filip Larsson.

I maj 2020 berättade Magdalena Graaf att hon och ex-fästmannen Filip Larsson efter tio år tillsammans valt att separera. Bildkälla: Stella Pictures

Och nu när de väl skulle komma hem – då fick hon beskedet att det inte blir av. Och anledningen, ja den ligger minst sagt rätt i tiden. 

"På måndag får jag FÖRHOPPNINGSVIS hem mina barn. De sitter i karantän då deras pappa får corona. Hoppas de visar sig negativa. Saknar dem så!!Imorgon ska jag och Louie spela in en pilot. Ska bli kul att se resultatet", berättade hon. 

Filip skrev med en annan

Efter uppbrottet från Filip för två år sedan valde Magdalena att gå ut med vad det egentligen var som hade hänt. 

Det fanns nämligen en annan med i bilden, och Magdalena anade oråd när Filip skrev väldigt mycket sms med en person som låg inlagd i Filips mobiltelefon som "Åke"...

I en stor intervju med Amelia berättade Magdalena mer.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättade hon då.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.

Så mycket tjänar 13-barns mamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström är 13-barns mamman som blev känd i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senaste två åren har Mirka, 51, jobbat med sitt konto på OnlyFans. Men hur mycket tjänar hon på plattformen egentligen?

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

1 timme sedan
Ett kinesiskt drakskepp har kört in i Nordiska paviljongen. På Venedigbiennalen fördjupar svenska Lap-See Lam sin konst utifrån sorgen över kinakrogens förluster – den här gången genom en opera och ett enormt allkonstverk.