Kalle Zeman
En deltagare valde att lämna gården. - Foto: TV4

Chocken – Farmens största spelare lämnar inspelningen

Det var i kvällens avsnitt som tittarna lämnades med hakorna i golvet efter att Kalle Zeman, 37, valde att lämna gården.


Farmen är en svensk dokusåpa där ett antal deltagare antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan, vilket bland annat betyder att de saknar både elektricitet och rinnande vatten. Enligt både produktion och deltagare är detta en väldigt påfrestande tävling som testar både kropp och psyke.

Årets Farmen-gäng. Bildkälla: TV4 Play

De hårda påfrestningarna gör så klart att det nästan varje år är deltagare som får hemlängtan och därför väljer att lämna gården. 

Detta hände även i år. 

Kalle Zeman valde att lämna

Det var under tisdagens avsnitt som en av de hittills färgstarkaste personligheterna, Kalle Zeman, 37, samlade ihop gänget för att berätta om sina känslor. 

Kalle sa under de första dagarna att han planerat att vinna och därför ville styra och ställa bland deltagarna. Men saknaden efter familjen satte käppar i spelar-hjulet. 

Kalle berättade hur han kände och varför han valde att lämna gården. Bildkälla: TV4 Play

– Jag kommer att lämna gården. Jag känner en stark saknad efter min familj och mina kids. Jag tänker på dem i allt jag gör. Bara vi käkar så tänker jag på hur det är när jag äter med mina kids. Värst blev det nu när min dotter fyllde ett år. Då blev det mer påtagligt än någonsin, sa Kalle då. 

Hur gör man då när deltagare vill åka hem? Enligt produktionen så får deltagarna ta hjälp av både varandra och produktionen. 

– Det är tufft att delta i ett program som Farmen och man kan nog påstå att nästan alla deltagare någon gång under sommaren funderar på att åka hem. Vi uppmuntrar Farmarna att prata och ta hjälp av varandra i sin hemlängtan. Att lämna Farmen är ett stort beslut, berättade Anders Edholm i en tidigare intervju med Nyheter24

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!