Måndag 23 Maj
Stockholm

Frågan alla undrar: Hur lång är Farmen-Izabella?

Hur lång Izabella Farmen
Izabella beskriver sig själv som lång. Men hur lång är hon?. Foto: TV4

Izabella Andersson är en av Farmen 2022:s starkast lysande stjärnor och har utmärkt sig på fler än ett sätt under säsongens gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Farmen är en svensk dokusåpa där ett antal deltagare antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan, vilket bland annat betyder att de saknar både elektricitet och rinnande vatten. Enligt både produktion och deltagare är detta en väldigt påfrestande tävling som testar både kropp och psyke.

Årets Farmen-gäng. Bildkälla: TV4 Play

De hårda påfrestningarna gör så klart att det nästan varje år är deltagare som får hemlängtan och därför väljer att lämna gården. 

Detta ägde rum under förra veckan då Kalle Zeman valde att lämna gården. Kalle hade gjort ett starkt uttryck på de andra vilket gjorde att många därför blev ledsna när han lämnade. 

– Men ni har ju Bella, skrattade han när han tog avsked och syftade då på Izabella Andersson som likt Kalle klivit in i huset med mycket attityd och humor. 

Därför känner du igen Izabella Andersson

Många tittare fick gnugga geniknölarna ordentligt när de fick syn på Izabella i årets säsong. Detta då de känner igen henne sedan tidigare. 

Bella var nämligen en av deltagarna i Big Brother 2020 och klev in under säsongens Robinsonvecka. Hon har i efterhand berättat hur hon upplevde att de andra deltagarna började pakta för att få ut henne.

Izabella Andersson. Bildkälla: TV4

I Farmen tycks hon dock ha kommit in i gruppen väldigt bra, skaffat sig många vänner och går ihop med den flesta (förutom med Beatrice Larsson).

Izabella Anderssons längd

Utöver att tittarna känt igen Bella så är det även många som undrat om hennes längd – detta så hon är längre än de flesta på Farmen. 

Detta är någonting hon själv påpekat i programmet. 

izabella är en av deltagarna i Farmen 2022. Bildkälla: TV4

Så, hur lång är då Izabella?

– Jag är 1,83 och har noll muskelmassa, så ska det hängas i nån stång då kommer jag att åka direkt, skämtade hon nyligen om. 

Farmen ser du måndag, tisdag, onsdag och söndag på TV4 och TV4 Play. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela