Lördag 28 Maj
Stockholm

Nu väljer Antonija Mandir att operera sig

Oliver Hunt
Antonia Mandirhar idag över 351 000 prenumeranter på Youtube. Foto: Stella Pictures

Antonija Mandir, 26, brukar ofta säga att hon vill vara så ärlig som hon kan med sina följare. Hon gick därför nyligen ut med att hon nu ska genomgå en avancerad operation.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Livet och kärleken rullar sannerligen på för Antonija Mandir och Oliver Hunt

På sociala medier kan följarna hänga med i parets vardag som minst sagt verkar gå i ett. Antonija är just nu aktuell med den andra säsongen av Svenska powerkvinnor, sina samarbeten med bland annat Lohilo där hon är med och tar fram energidrycker (som säljer som smör) plus att hon med jämna mellanrum ser till så att det kommer upp content på sin Youtubekanal. 

På kanalen har Antonija många gånger påpekat att det bästa med hennes jobb är pengarna och att ha hundratusentals människor som hon ser som sina vänner. 

– Det känns som att ni är vänner till mig. Att vi umgås när jag filmar och har en fin relation, sa hon i en av sina Youtubevideos. 

Och vänner emellan, så brukar Antonija försöka vara så ärlig som möjligt med sina följare. Hon har därför valt att öppet berätta om sin bröstoperation samt var på kroppen hon valt att lägga in fillers. 

– Jag var platt och hade absolut ingen tillstymmelse till läppar så för mig var det en dröm att göra det här, berättade hon efter att hon opererat sina bröst och fyllt läpparna. 

Och nu är det dags för ännu en operation. Men det är inte alls inom samma område. 

Antonija Mandirs operation 

På sin Instagram berättade Antonija under måndagen att det nu är dags för ännu en operation. Någonting som hon längtat länge efter att göra. 

Antonija Mandir. Bildkälla: Stella Pictures

– Det är ett brazilian buttluft, skämtade hon först. Men så var inte fallet. 

– Jag ska operera mina ögon. Jag är så trött på att ha linser och glasögon. Jag är så trött på att vara den som inte ser. Jag sa till hon som skulle boka min konsultation att 'boka en operationstid jävligt fort för jag vill inte ha en enda lins i mitt öga igen", berättar Antonija på sin Instagram. 

Spännande!

Kommentera
Kopiera länk
Dela