Syskonen i familjen Montazami har vuxit upp och blivit stora
Syskonen i familjen Montazami har vuxit upp och blivit stora - Foto: Stella Pictures/Instagram/mariamontazami

Maria Montazamis barn – så lever syskonen i dag

Vi såg dem växa upp TV3-långköraren "Svenska Hollywoodfruar" och under lördagskvällen ser vi några av dem i en repris av Fångarna på fortet. Men hur lever egentligen syskonen Emma, Sara, Hanna och Nicholas Montazami idag?


I mars 2020 stod det klart att TV3 lägger ner underhållningsprogrammet "Svenska Hollywoodfruar", till många tittares stora besvikelse. 

Fruarna i programmet har kommit och gått under årens gång, men några av de starkast lysande stjärnorna var helt klart Gunilla Persson och Maria Montazami

Foto: Naina Helén Jåma/TT

Gunilla Perssons dotter Erika har vuxit upp

Men genom att följa deras lyxiga vardag i Los Angeles bekantade man sig inte bara med fruarna själva, utan även deras barn. Nyheter24 har tidigare rapporterat om Erika Persson, som vuxit upp rejält sedan hon skymtades i mamma Gunillas hem. 

Mer om henne kan du läsa här.

Hur lever syskonen Montazami idag - efter seriens slut?

Men även Maria Montazami hade fyra barn, som alla medverkade regelbunden i Svenska Hollywoodfruar. Sedan serien började sändas har även de vuxit upp och skapat egna liv. 

Så här lever Emma, Sara, Hanna och Nicholas Montazami idag!

Så lever Sara Montazami idag

Den äldsta systern i familjen är Sara Montazami. I september 2020 förlovade hon sig med den grafiska designern Diego Valdivia, och nu lever paret ett soligt liv i Laguna Beach. 


Enligt Sara Montazamis Instagram jobbar hon som modell, influenser och mäklare – gissningsvis tillsammans med sin pappa Kamran Montazami

På Instagramkontot @thekamranteam kan den nyfikne följa deras pågående och kommande försäljningar.  

Så lever Hanna Montazami idag

Liksom sin syster jobbar Hanna Montazami som modell och influenser, och bor i Laguna Beach-trakterna. På nyårsafton i år firade hon och pojkvännen Adam Rudy Andrews fyra år tillsammans, och de ser ut att leva ett minst sagt äventyrligt liv. 

Bägges flöden på Instagram är fulla av resor till bland annat Mexiko, Hawaii och Alaska.

Så lever Emma Montazami idag

Den yngsta systern i familjen är Emma Montazami – och hon är även den mest anonyma på sociala medier. Hennes senaste uppdatering på Instagram är en bild från 2020 där hon och familjen önskar god jul i matchande pyjamas. 

En liten hint om hennes liv får vi dock i hennes Instagramprofil. "CSUSM" står det där, vilket är förkortningen för California State University San Marcos. 

Enligt sin Facebook påbörjade Emma sina studier år 2018, men inom vad förblir en hemlighet. 

Så lever Nicholas Montazami idag

Nicholas Montazami är familjens minsting, men inte heller han är särskilt liten längre. Hans sociala medier säger inte så mycket om vad han pysslar med om dagarna, men desto mer om vem han umgås med. 

Ja, för Nicholas har nämligen kilat stadigt med flickvännen Holly Scherner sedan tidigt 2018. I augusti 2021 verkar hon, av sin Instagram att döma, ha tagit examen från ett universitet i Kalifornien. På en av bilderna poserar hon glatt bredvid pojkvännen Nicholas, som även han bär en svart examensrock. 

Man blir ju lite nyfiken på vad han pluggat, men det förblir okänt. 

Foto: Instagram/nichomontazami

Vad vi däremot kan slå fast är att Nicholas Montazami verkar ha skadat sig nyligen. På sin story struttar han nämligen runt på kryckor efter en knäoperation. Vi hoppas han kryar på sig!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

3 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.