Älskar, älskar inte
Isabella gjorde avtryck hos tittarna. - Foto: discovery+

Älskar, älskar inte-Isabella fångade tittarnas hjärtan – det här gör hon idag

Isabella Gunnarsson Fröstrup såg vi i den första säsongen av succéprogrammet Älskar, älskar inte. Men vad hände sen och hur lever hon i dag?
– Det är blandade känslor kring min tv-medverkan, säger hon till Nyheter24.


Det var förra året som den första säsongen av programmet Älskar, älskar inte slog ned som en bomb i reality-Sverige. Succén var ett faktum och i fikarum och runt middagsbord över hela landet så diskuterades paren och relationerna som tittarna fick följa. 

Älskar, älskar inte blev succé. Bildkälla: discovery+

Ett par som minst sagt hamnade under tittarnas lupp var göteborgstjejen Isabella Gunnarsson Fröstrup, 28, och dåvarande pojkvännen André. Det var för några år sedan som de träffades i Brasilien och inledde en relation. 

Under programmets gång blev tittarna skeptiska mot André och hans sätt att behandla Isabella. Detta då han var manipulativ och kontrollerande. 

Många tittare ställde sig skeptiskt till André. Bildkälla: discovery+

En sak som många tittare reagerade på vad när Isabelles mamma påpekade att André påverkat dotterns matintag. Hon fortsatte sedan med att påpeka att han verkade styra in henne på banor som inte riktigt kändes som henne. 

Bland annat tog André med Isabella på en ritual där man får grodgift insmort på kroppen. Detta gör i sin tur att du mår väldigt illa och kräks. Det är en så kallad "utrensning". 

Vid den tidpunkten tyckte Isabella att det hela var en del av hennes spirituella uppvaknande. Men i efterhand har hon insett att det var en av många saker hon gick med på för att vara André till lags. 

Fick meddelande på Instagram

Efter att kamerorna stängts av har André och Isabella fortsatt vara ett par. Men en dag fick hon ett meddelande från en kvinna på Instagram. Meddelandet innehöll en lista med tecken som visar att du är i en osund relation. 

På sin Instagram berättar Isabella att hon nu valt att göra slut med André. Bildkälla: isabellanogf

– Varenda punkt stämde in på vår relation, berättade Isabella på sin Instagram. 

– Jag såg det inte då men har nu förstått hur osund denna relation var. Han fick alltid allt att vara mitt fel, jag skulle förändra mig och hela min personlighet, jag fick inte prata utan att han avbröt. Jag var inte bra som jag är. Detta fick mig att tveka på vem jag var. Och det känns som ett sånt stort svek mot mig själv, berättade hon då.

– Till och med de i produktionen tyckte att han körde över mig. Men det hade inte spelat någon roll vad någon sa till mig då. Jag hade inte lyssnat för att jag var kär. Det har krävts väldigt mycket för att kunna ta det här steget men jag är glad att jag till slut valde att göra slut, berättade hon. 

Isabella bemöttes med ett starkt stöd av tittare som berättade att de varit i liknande relationer och att hon hjälpt dem att få upp ögonen. 

Det här gör Isabella från Älskar, älskar inte idag

Nyheter24 hörde av sig Isabella och frågade hur hon mår och vad hon pysslar med idag. Hon berättar att hon efter omständigheterna är okej men att hon fortfarande bearbetar 2021 och sin tv-medverkan. 

Isabella reflekterar fortfarande över sin medverkan. Bildkälla: PRIVAT

– I dagsläget mår jag okej, 2021 var ett väldigt turbulent år. Det är blandade känslor kring min tv-medverkan, en del utav mig känner sig stolt som vågade vara så sårbar. En annan del utav mig ifrågasätter verkligen mitt omdöme, säger hon. 

– Men jag försöker att vara snäll och förlåtande emot mig själv. Har en stark tro om att allt som händer, händer utav en anledning.

Isabella nämner ingenting om någon ny kärlek utan har lagt mycket fokus på relationen till sig själv. 

– Just nu arbetar jag heltid och försöker att ta hand om mig själv. Jag har mycket kvar att bearbeta och framförallt: jobba på relationen till mig själv. Vill liksom bli den bästa versionen av mig själv.

Du gjorde ett starkt intryck på tittarna där ute. Kommer vi att få se dig i rutan igen?

– Det är inte helt omöjligt att jag medverkar i tv igen. Men jag har grubblat på varför man vill vara med i tv, vad det beror på liksom. Är det på grund av ett ohälsosamt bekräftelsebehov? Jag vet inte, avslutar hon. 

Vi är då tacksamma att hon valde att medverka, och visade andra i liknande relationer att de inte är ensamma. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

1 timme sedan
Att svält är en del av att vara med i Robinson – det är det många som vet. Men hur lite äter man egentligen och vad hade deltagarna för knep innan tävlingar?

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

1 timme sedan
​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

2 timmar sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

idag 10:56
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.