Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robinson-Erik om sitt sexmissbruk

Nöje | 23/04/2009 12:52

Han noterade alla tjejer i en bok.

Idag är Erik Billing känd som en av de starkaste profilerna i Expedition Robinson. Till vardags jobbar han som lärare. Men det fanns en tid då Erik levde ett mörkt liv kantat av olika sorters missbruk.

Sex -, knark-, och alkoholmissbruk är vad Erik Billing har i sitt bagage. För att underlätta för sig själv hade han en bok där han skrev upp alla tjejer som han kunde ringa när det passade.

– Jag kunde ligga med flera olika kvinnor på en och samma dag, berättar han för Expressen.

Han missbrukade inte bara alkohol utan tillverkade även och sålde vidare. Detta för att har råd med sitt missbruk. Erik ägde en hembränningsapparat och kände varenda smugglare i stan. Efter att han blivit fri sitt missbruk trodde han att han var stabil i sitt förhållande till alkohol. Men han kunde inte ha mer fel.

– Jag trodde jag skulle kunna ta bara en öl men nu har jag fattat att jag aldrig mer kan dricka alkohol, säger Billing till Expressen.

Robinson var något av en räddning för den färgstarke deltagaren. Hans mål är nu att leva resten av livet som nykter alkoholist. Men sex är fortfarande ett av hans största intressen. På den officiella Robinsonsajten står det att Eriks stösta intressen är musik, sex och debatt.

Skrivet av: