Här är alla bevis på att Julia Franzén och Bingo Rimer dejtar igen
Här är alla bevis på att Julia Franzén och Bingo Rimer dejtar igen - Foto: Instagram/juliafranzen

Här är alla tecken på att Julia Franzén och Bingo är tillsammans igen

Det florerar nya romansrykten mellan Bingo Rimér och Julia Franzén, som av allt att döma verkar ha hittat tillbaka till varandra. Här är alla bevis som talar för att så är fallet.


I november 2020 bekräftade Bingo Rimér det som följarna redan anat under en tid – att han och Julia Franzén dejtade. 

"Saknar henne", skrev Bingo i ett inlägg på Instagram som gjorde den beryktade relationen offentlig. 

Julia Franzén blev hjärtekrossad i Bachelorette 2021

Men kärleken mellan paret blev inte långvarig, och under 2021 axlade Julia Franzén rollen som Bachelorette i jakten på den stora kärleken. Efter en höst full av dejter och spirande romanser slutade äventyret på sämsta tänkbara sätt för Julia, som fick sitt hjärta krossat. 

Mer om det kan du läsa här.

Istället har det börjat gå nya rykten om att Bingo Rimér och Julia Franzén träffas igen. Nyheter24:s Mathilda Lundqvist har samlat på sig en rad bevis som styrker den teorin ytterligare. Utan inbördes ordning:

1. Julia och Bingo äter söndagsmiddagar tillsammans med hans barn

Nog för att man kan äta helgmiddagar tillsammans bara som vänner, men desto mer ovanligt är det väl ändå att ta med sig barnen i sådant fall? 

Foto: Instagram/juliafranzen

Under helgen sågs Julia och Bingo avnjuta en välsmakande måltid på Söderpärlan "Laolita". Med på restaurangen var Bingos två söner Ringo och Rambo, som han har från ett tidigare förhållande med Katrin Zytomierska. 

2. Julia Franzén spenderar en hel del tid i Bingo Rimérs så kallade "man cave"

Ett tränat öga kan se att i stort sett alla vardagliga inlägg på Julia Franzéns Instagram från den senaste tiden är inspelade i Bingo Rimérs mansgrotta på Södermalm.

Hon själv har förklarat det hela med att hon lånar Bingos kontorsyta eftersom han ändå aldrig är där. Men det är också väldigt praktiskt för henne om de ändå ska umgås efter arbetstid – eller vad säger ni? 

3. Bingo fotar hennes bakdel medan hon tränar

Inte nog med att Bingo och Julia tränar en del tillsammans, och dokumenterar passen på Instagram. Men vid ett tillfälle passade Bingo dessutom på att dokumentera Julia Franzéns träning på ett rätt närgånget sätt. 

Foto: Instagram/juliafranzen

"Vem filmar från denna vinkeln mån tro?" Frågade Julia Franzén – och kort senare skymtar man Bingos ansikte i spegeln. 

Här är ju alla olika, men mina vänner filmar minsann inte såna här klipp på mig!

4. Julia Franzén skidtränar av en alldeles särskild anledning

Den som följer Julia Franzén på Instagram har inte kunnat undgå att övar på att åka skidor just nu. Anledningen? Hon ska på en skidresa till Italien i slutet av februari och "måste kunna åka skidor tills dess".

Det kan väl inte vara en slump att Bingo, Katrin och barnen ska iväg på en skidresa i Italien precis då?

5. Julia Franzén ger kryptiska svar om sitt kärleksliv

I en ny frågestund på Instagram överöstes Julia Franzén av frågor som gällande hennes kärleksliv – möjligtvis för att fler har samma sak som mig på känn. 

"Vill ju dela med mig om allt i detalj till er och det gör jag säkert snart men av förklarliga skäl chillar jag lite med detta ämnet just nu", skriver Julia Franzén på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.