Här är alla bevis på att Julia Franzén och Bingo Rimer dejtar igen
Här är alla bevis på att Julia Franzén och Bingo Rimer dejtar igen - Foto: Instagram/juliafranzen

Här är alla tecken på att Julia Franzén och Bingo är tillsammans igen

Det florerar nya romansrykten mellan Bingo Rimér och Julia Franzén, som av allt att döma verkar ha hittat tillbaka till varandra. Här är alla bevis som talar för att så är fallet.


I november 2020 bekräftade Bingo Rimér det som följarna redan anat under en tid – att han och Julia Franzén dejtade. 

"Saknar henne", skrev Bingo i ett inlägg på Instagram som gjorde den beryktade relationen offentlig. 

Julia Franzén blev hjärtekrossad i Bachelorette 2021

Men kärleken mellan paret blev inte långvarig, och under 2021 axlade Julia Franzén rollen som Bachelorette i jakten på den stora kärleken. Efter en höst full av dejter och spirande romanser slutade äventyret på sämsta tänkbara sätt för Julia, som fick sitt hjärta krossat. 

Mer om det kan du läsa här.

Istället har det börjat gå nya rykten om att Bingo Rimér och Julia Franzén träffas igen. Nyheter24:s Mathilda Lundqvist har samlat på sig en rad bevis som styrker den teorin ytterligare. Utan inbördes ordning:

1. Julia och Bingo äter söndagsmiddagar tillsammans med hans barn

Nog för att man kan äta helgmiddagar tillsammans bara som vänner, men desto mer ovanligt är det väl ändå att ta med sig barnen i sådant fall? 

Foto: Instagram/juliafranzen

Under helgen sågs Julia och Bingo avnjuta en välsmakande måltid på Söderpärlan "Laolita". Med på restaurangen var Bingos två söner Ringo och Rambo, som han har från ett tidigare förhållande med Katrin Zytomierska. 

2. Julia Franzén spenderar en hel del tid i Bingo Rimérs så kallade "man cave"

Ett tränat öga kan se att i stort sett alla vardagliga inlägg på Julia Franzéns Instagram från den senaste tiden är inspelade i Bingo Rimérs mansgrotta på Södermalm.

Hon själv har förklarat det hela med att hon lånar Bingos kontorsyta eftersom han ändå aldrig är där. Men det är också väldigt praktiskt för henne om de ändå ska umgås efter arbetstid – eller vad säger ni? 

3. Bingo fotar hennes bakdel medan hon tränar

Inte nog med att Bingo och Julia tränar en del tillsammans, och dokumenterar passen på Instagram. Men vid ett tillfälle passade Bingo dessutom på att dokumentera Julia Franzéns träning på ett rätt närgånget sätt. 

Foto: Instagram/juliafranzen

"Vem filmar från denna vinkeln mån tro?" Frågade Julia Franzén – och kort senare skymtar man Bingos ansikte i spegeln. 

Här är ju alla olika, men mina vänner filmar minsann inte såna här klipp på mig!

4. Julia Franzén skidtränar av en alldeles särskild anledning

Den som följer Julia Franzén på Instagram har inte kunnat undgå att övar på att åka skidor just nu. Anledningen? Hon ska på en skidresa till Italien i slutet av februari och "måste kunna åka skidor tills dess".

Det kan väl inte vara en slump att Bingo, Katrin och barnen ska iväg på en skidresa i Italien precis då?

5. Julia Franzén ger kryptiska svar om sitt kärleksliv

I en ny frågestund på Instagram överöstes Julia Franzén av frågor som gällande hennes kärleksliv – möjligtvis för att fler har samma sak som mig på känn. 

"Vill ju dela med mig om allt i detalj till er och det gör jag säkert snart men av förklarliga skäl chillar jag lite med detta ämnet just nu", skriver Julia Franzén på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..:"

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

1 timme sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

3 timmar sedan
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

3 timmar sedan
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

3 timmar sedan
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.