Klas Eriksson flickvän
Vem är Klas Erikssons flickvän? - Foto: SVT

Julia Kvarnberg är Klas Erikssons flickvän

Klas Eriksson är en av deltagarna i det nya programmet The Island. I det första avsnittet får man se Klas säga hejdå till sin flickvän Julia via telefon.


Klas Eriksson, 36, är en av Sveriges just nu hetaste skådespelare. Tillsammans med sin vän och kollega Alfred Svensson har han gjort succé med serien Leif och Billy som är en av SVT Plays mest streamade serier. 

Leif & Billy gör succé på SVT Play. Bildkälla: SVT Play

Serien handlar om bröderna Leif och Billy och deras händelserika men lite struliga liv i Sörbäcken, Norrland. Programmet vann Kristallen 2020 i kategorin årets humorprogram. 

Humorprofilerna har synts till i en rad andra program. Alfred har en av huvudrollerna i "Folk med ångest" där han spelar mot bland andra Dan Ekborg

Klas har deltagit i bland annat Över Atlanten och nu kommer vi att se honom i The Island där han ska släppas av på en öde ö tillsammans med en rad andra kändisar. 

The Island har premiär 10 februari. Bildkälla: discovery+

I programmet kommer vi att få se deltagarnas kamp för att överleva på ön, där de måste både hitta vatten, bygga skydd och hålla sig undan från farliga djur. 

Utöver Klas medverkar även Lisa Ajax, Thomas Wassberg, Magdalena Graaf, Danyel Couet, Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Alexandra Zazzi.

I första avsnittet får man se deltagarna säga farväl till sina nära och kära, varpå Klas säger hejdå till sin flickvän.

Klas säger hejdå till sin flickvän. Bildkälla: discovery+

Men vem är då hon?

Julia Kvarnberg är Klas Erikssons flickvän

Julia Kvarnberg är 30 år gammal och arbetar på MIINE Produktionsbolag. Hon är ursprungligen från Gotland men bor nu i Stockholm. Första gången Klas berättade om flickvännen var i "Intimt med Björken" där han bland annat sa att han tidigare känt sig asexuell.

Julia har en privat profil på Instagram. Bildkälla: discovery+

Hur paret träffades är ännu oklart men att de ser upp över öronen kära ut – det är en sak som är säker, vilket tittarna kommer att få se i torsdagens premiär av The Island. 

The Island ser du på Kanal 5 och discovery+. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!