Bingo Rimér visar upp sin nya tatuering till flickvännen Julia Franzén på Instagram.
Bingo Rimér visar upp sin nya tatuering till flickvännen Julia Franzén på Instagram. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimér gör tatuering till Julia Franzén – mitt bland överstrukna ex

Bingo Rimér hyllar flickvännen Julia Franzén på namnsdagen med en romantisk tatuering. Men la ni märke till de besynnerliga detaljerna?


Kärlekslyckan mellan fotografen Bingo Rimér, 46, och realitystjärnan och influencern Julia Franzén, 31, har fullkomligt exploderat på sociala medier de senaste dagarna.

Efter att paret gick ut med att de var just det – ett par – har uppdateringarna från deras umgänge fullkomligt flödat in. Bland annat firade de Alla hjärtans dag tillsammans, något som verkade bli en riktigt vild affär eftersom partykvällen slutade med en halvt däckad Julia i hotellsängen. 

Julia Franzén antydde även hur säker hon känner sig i sin relation när hon gästade bloggaren Alexandra Nilssons, 30, Youtube-kanal och svarade på frågor om kärlek

Och nu manifesterar Bingo Rimér sin kärlek för Julia Franzén på ett minst sagt permanent vis…

Här är den romantiska tatueringen

Dagen till ära – Julias namnsdag – har Bingo passat på att tatuera in hennes namn på armen. 

Till sitt inlägg på Instagram, där han visar upp den romantiska tatueringen, skriver han “Grattis på namnsdagen. Jag älskar dig” och ett hjärta. I kommentarerna besvarar Julia hans kärlek och de båda lyckoönskas av glada följare som gratulerar dem.

Men la ni märke till detaljerna i bilden?

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Överstrukna ex

Vid en närmare titt på Bingo Rimérs bild på sin tatuerade arm kan man se att Julia Franzén inte är ensam om att ha blivit hyllad på det här sättet. Det verkar snarare som att hon blir tillagd på en lista med kvinnor…

Över hennes namn står nämligen namnen på Bingo Rimérs ex: “Erika”, för Erika Heizinger, 41, “Natacha”, för den före detta Natacha Peyre och numera Elena Belle, 36, och “Katrin” för Katrin Zytomierska, 44. 

Både Erika Hezingers och Elena Belles namn är överstrukna med röda kryss, Katrin Zytomierskas namn saknar dock ett kryss. 

Foto: Stella Pictures

Julia Franzén: "Tvillingar..."

Katrin Zytomierska visar sitt stöd för det nyförälskade paret och välkomnar Julia Franzén toll familjen i kommentarsfältet, men passar även på att säga till Bingo att han får lov att stryka över hennes namn med. 

“Vågar inte”, svarar Bingo med fler skrattemojis.

Julia Franzén är inte heller sen med att svara på Katrins kärleksfulla kommentar. 

“Nej inte stryka över du ska ju bli extramamma till tvillingarna” skriver hon.

Kan det vara så att Julia bär på Bingos tvillingbarn?

Foto: Stella Pictures

En ros i rumpan

Om Bingo hyllar Julia för att de ska få barn ihop eller för att han helt enkelt bara vill visa kärlek till sin nya flickvän får förbli osagt. Men oavsett kan nog de flesta hålla med om att gesten sannerligen är storslagen!

En omisskännlig detalj i Bingos romantiska inlägg är dock en ros som hamnat på ett lite speciellt ställe… Nämligen mellan Bingos skinkor. 

Vare sig man gillar den komponenten eller tycker att blommor hör hemma i vaser, kan nog ingen klandra Bingo för att inte sätta sin personliga prägel på sin kärleksmanifestation! 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!