Cecilia Forss fick ett "ligga?" sms efter att hon lagt undan en vara i en butik.
1 av 3
Cecilia Forss fick ett "ligga?" sms efter att hon lagt undan en vara i en butik. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
"Fy fan vad oproffsigt" svarade hon då. Och la sedan upp konversationen på sin Instagram.
2 av 3
"Fy fan vad oproffsigt" svarade hon då. Och la sedan upp konversationen på sin Instagram. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Cissi Wallin spred sedan skärmdumpen på konversationen vidare.
3 av 3
Cissi Wallin spred sedan skärmdumpen på konversationen vidare. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Forss sextrakasserad via sms av säljare

Cecilia Forss la undan en vara i butiken, sedan fick hon sex-sms av säljaren. Nu har han sparkats.


Blev antastad som 13-åring
– Han började klättra upp i sängen. Jag var rädd, men satte mig upp i sängen och gav han en snabb puss på munnen, nu hade han fått det han bad om. Men i stället för att gå sin väg la den två meter långe 40-årige skådespelaren hela sin tyngd över min taniga flickkropp. Jag kunde inte annat än motvilligt möta hans kropp och mun, berättade hon i sitt sommarprat i P1 förra året.
Skådespelerskan Cecilia Forss, 27, besökte förra veckan elektronikbutiken "Kjell & Company" där hon la undan en produkt och därför fick lämna sitt nummer. När mobilen blinkade till ett dygn senare var det säljaren i butiken  som gick rakt på sak. 

— Tja, vi sågs på Kjell & Co i går, ligga? löd sms:et. 

Forss la då upp en skärmdump på det framfusiga meddelandet på Instagram. Med svaret "fy fan vad oproffsigt". Efter att Cissi Wallin sedan twittrat bilden vidare till butikskedjans officiella Twitter fick hon på måndagen svar av "Kjell & Company".

— Kjell & Co ber Cecilia om ursäkt för händelsen. Det är så långt ifrån vad vi står för. Åtgärder för berörda personer har tagits, twittrade butiken. 

Det var efter att butiken gjort en internutredning och hittat säljaren som han omedelbart fick sparken, skriver Resumé i dag. 
/
/
/
SMS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.