Big Brother-Annica: "Marcelo är min hjälte"

- 29/09/2012, 09:00 -

Stella Pictures

De var årets mest omtalade "Big Brother"-par. Men vad har hänt sedan kamerorna slocknade? Nyheter24 har träffat Annica Englund för att prata om relationen med Marcelo.

Bråk,otrohet och många tårar präglade "BigBrother"-paret MarceloPeñasoch AnnicaEnglundsförhållande inne i huset. Men på utsidanspirar kärleken fortfarande.

— Jagär fortfarande tillsammans med Marcelo, jag flyttade ner tillStockholm som jag sa direkt när jag kom ur ut huset, berättarAnnica för Nyheter24 och fortsätter:

— Det är annorlunda på utsidan,han är en så mycket bättre person nu. Det är synd att det som visatspå teve är den uppfattningen som folk har. Folk känner ju intehonom. Man lär känna en karaktär via teverutan.

Annicamenar att Marcelo skärpt till sig rejält sedan "BigBrother".

— Han är underbar. Han är som min hjälte,han prioriterar alltid mig och ser till så att jag har det bra.

Paret skapade stora rubriker när de efter bara några veckortillsammans bytte ringar i huset. Men än så länge finns inga planer pågiftermål.

— Vi tar det som det kommer, justnu är det så mycket annat som vi fokuserar på.

Att Marcelovar otrogen efter bara två veckors förlovning med "BigBrother"-deltagaren Jennifer verkar nu vara ett minne blott.

—Vi har ju bearbetet det och gått vidare. Visst, det är jobbigt attdet fortfarande finns bilder och så, men vi ärju bara människor. Vi sa att vi börjar om från att vi kommitut och det har vi gjort och allt har varit helt perfekt.