- Foto: Stella Pictures

Big Brother-Annica: "Marcelo är min hjälte"

De var årets mest omtalade "Big Brother"-par. Men vad har hänt sedan kamerorna slocknade? Nyheter24 har träffat Annica Englund för att prata om relationen med Marcelo.


Lever på bloggen

Annica Englund har en så trogen fanskara att hon idag kan leva på intäkterna från sin blogg .

— Det går jättebra. Jag bloggar om skönhet och sånt som jag är intresserad av, berättar hon.

Bråk,otrohet och många tårar präglade "BigBrother"-paret MarceloPeñasoch AnnicaEnglundsförhållande inne i huset. Men på utsidanspirar kärleken fortfarande.

— Jagär fortfarande tillsammans med Marcelo, jag flyttade ner tillStockholm som jag sa direkt när jag kom ur ut huset, berättarAnnica för Nyheter24 och fortsätter:

— Det är annorlunda på utsidan,han är en så mycket bättre person nu. Det är synd att det som visatspå teve är den uppfattningen som folk har. Folk känner ju intehonom. Man lär känna en karaktär via teverutan.

Annicamenar att Marcelo skärpt till sig rejält sedan "BigBrother".

— Han är underbar. Han är som min hjälte,han prioriterar alltid mig och ser till så att jag har det bra.

Paret skapade stora rubriker när de efter bara några veckortillsammans bytte ringar i huset. Men än så länge finns inga planer pågiftermål.

— Vi tar det som det kommer, justnu är det så mycket annat som vi fokuserar på.

Att Marcelovar otrogen efter bara två veckors förlovning med "BigBrother"-deltagaren Jennifer verkar nu vara ett minne blott.

—Vi har ju bearbetet det och gått vidare. Visst, det är jobbigt attdet fortfarande finns bilder och så, men vi ärju bara människor. Vi sa att vi börjar om från att vi kommitut och det har vi gjort och allt har varit helt perfekt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .