Nykär Måns?
1 av 8
Nykär Måns? - Foto: Stella Pictures/Facebook/Instagram/Bilden är ett montage
Han har även varit gift med Kajsa Bergqvist men de skilde sig 2011. Nu är hon tillsammans med sin flickvän Kristina.
2 av 8
Han har även varit gift med Kajsa Bergqvist men de skilde sig 2011. Nu är hon tillsammans med sin flickvän Kristina. - Foto: Stella Pictures
Han har tidigare varit gift med Lena Philipsson som han har två barn tillsammans med. Hon skilde sig nyligen från Per Holknekt.
3 av 8
Han har tidigare varit gift med Lena Philipsson som han har två barn tillsammans med. Hon skilde sig nyligen från Per Holknekt. - Foto: Yessica Thor / Stella Pictures
Lena och Herngren på bild.
4 av 8
Lena och Herngren på bild. - Foto: Stella Pictures
Här tillsammans 2006.
5 av 8
Här tillsammans 2006. - Foto: Stella Pictures / Andreas L Eriksson
Felix Herngren är Måns bror. Tillsammans har de arbetat med succeserien Solsidan.
6 av 8
Felix Herngren är Måns bror. Tillsammans har de arbetat med succeserien Solsidan. - Foto: Stella Pictures
Herngren är just nu aktuell i Tv3:s program Plura i Spanien.
7 av 8
Herngren är just nu aktuell i Tv3:s program Plura i Spanien. - Foto: Foto: TV3/Wai Lin Tse
Herngren är bland annat regissör.
8 av 8
Herngren är bland annat regissör. - Foto: Foto: TV3/Wai Lin Tse

Hon uppges vara Herngrens nya kärlek

26-åriga Katalin Bachry ska enligt källor till Nyheter24 vara regissören och skådisen Måns Herngrens nya kärlek efter skilsmässan med Kajsa Bergqvist. Se bilden som avslöjar parets förlovning.


Mer om Måns

Herngren är manusförfattare, regissör och skådis. Han är just nu aktuell som sidekick i "Pluras kök Spanien" på TV3. 

Han har regisserat 2011 års säsong av TV4:s "Solsidan" och även den tredje säsongen av succéprogrammet. 

Enligt flera av varandra oberoende källor till Nyheter24 ska Måns Herngren, 47, ha funnit kärleken i 26-åriga Katalin Bachry. Enligt uppgifter ska det påstådda paret ha förlovat sig under måndagen den 1:a april.

– Jag lämnar inga kommentarer kring det, säger Bachry till Nyheter24. 

Via Facebook uppger 26-åringen att hon studerat vid Handelshögskolan i Stockholm och att hon är medlem i en konstsimsorganisation. På flera sajter uppges Bachry ha varit en del av storfilmen "Allt Flyter" som rådgivare gällande konstsim. Filmen hade premiär 2008 och regisserades av Måns Herngren. 

På Facebook är även Bachry vän med Herngrens två barn och bror Felix. 

Hon uppger via samma sociala medie att hon i fjol började på The Chimney Pot, ett produktionsbolag med inriktning på film beläget på Stureplan i Stockholm.

2011 skilde sig Hergren och höjdhopperskan Kajsa Bergqvist, 37. Sedan innan har han en dotter och en son från ett tidigare äktenskap tillsammans med artisten Lena Philpsson, 47. Innan dess var han gift med TV4-profilen Anna Herdenstam, 48.

Var otrogen

Herngren har tidigare berättat hur Hardenstam avslöjade honom med att vara otrogen med Philipsson framför familjen. Han talade i telefon med sångerskan han då nyligen träffat och dåvarande hustrun råkade höra samtalet. Först hade han tänkt ljuga.

– Men för varje sekund som jag satt där och var tyst så blev det ett bekräftande av att ja, så var det ju, berättade Herngren i TV4:s "Berg flyttar in". 

Nyheter24 har sökt Herngren via hans pressperson för en kommentar.

Se Katalins egna film från Bora Bora här:


/
par
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.