Skådespelaren Johan Rheborg blev överfallen av ett gäng fans.
1 av 3
Skådespelaren Johan Rheborg blev överfallen av ett gäng fans. - Foto: Marcus Ericsson/TT
På sin Facebook berättar han själv om händelsen.
2 av 3
På sin Facebook berättar han själv om händelsen. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
"De omringade mig bakifrån och då blev jag riktigt rädd", skriver han bland annat.
3 av 3
"De omringade mig bakifrån och då blev jag riktigt rädd", skriver han bland annat. - Foto: JESSICA GOW / TT

"Solsidan"-stjärnan överfallen av gäng

"Solsidan"-stjärnan Johan Rheborg berättar själv om hur han blev överfallen av ett gäng natten mot tisdagen. – När jag visade att jag blev rädd gick det över i hån och skratt, skriver han.


"Solsidan"-stjärnan Johan Rheborg överfölls natten mot tisdag av ett gäng fans. Gänget hade följt efter honom in i cykelrummet trots att han sagt åt dom. Därefter försökte de ta sig in i trapphuset.

"Blev riktigt rädd"


På sin Facebook berättar han om den otäcka händelsen.

– Vågade inte använda portkoden för de omringade mig bakifrån och blev då riktigt rädd. Det som började med uppskattande rop på håll, ökade sen till ett entonigt vrålande "Fredde!!" och till sist när jag visade att jag blev rädd gick det över i hån och skratt. 30 år har jag hållit på men detta har jag aldrig upplevt förut. Stod vid hissen o skakade samtidigt som dom slog mot rutorna på porten och skrattade utanför, skriver han på sin Facebook.

Rheborgs inlägg i sin helhet.

Får stöd av kändisar


Flera kändisar visar nu sitt stöd med Rheborg.

– Man måste ALLTID ta en situation på allvar även om det börjar som ett skämt från deras sida. Det kan snabbt övergå till något helt annat. Skönt att det inte blev ännu värre trots allt. Jävla idioter!, skrev radioprofilen Jacob Öqvist.

– Herre Gud så hemskt!!, skrev Alexandra Pascalidou.

– Fan vad vidrigt! Fulla människor alltså, alltid fulla människor..., kommenterar komikern Kristofer Appelquist.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".