Filip och Fredrik i läktarbråk: Jag hörde hur det knastrade i näsbenet

- 11/02/2016, 16:27
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson levde loppan i Sibirien.
1 av 3

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson levde loppan i Sibirien.

Robert Eklund / Robert Eklund

Duon var där för att spela in "Trevligt folk deluxe".
2 av 3

Duon var där för att spela in "Trevligt folk deluxe".

Robert Eklund

Filip Hammar var skakad efter bråket.
3 av 3

Filip Hammar var skakad efter bråket.

Stella Pictures / Sigge Klemetz

Det blev ett omtumlande besök på läktaren för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Det var när Filip Hammar och Fredrik Wikingsson besökte Sibirien för inspelningen av Kanal 5:s "Trevligt folk deluxe" som det blev rejält livat. Duon besökte en match mellan Mongoliet och Japan, och på läktaren söps det rejält.

"Det mest hembrända jag någonsin har druckit"

– Man blir både lycklig och bestört när ens fördomar besannas. Vi kanske hade trott att det skulle vara stökigt på läktarna under C-VM i Sibirien. Det var det också. Alla drack något på läktarna som hette "Russian mayonaise", kanske det mest hembrända jag någonsin har druckit. Vi smakade ju också på det där. Det kändes som att man kunde tända eld på andedräkten efteråt. Helt sjukt, säger Wikingsson till Aftonbladet.

"It's normal"

Förutom krökandet så blev Filip och Fredrik vittnen till ett läktarbråk.

– Jag tror att skallningen skedde under matchen mellan Mongoliet och Japan. Då höll ena mannen på Mongoliet och den andra på Japan. Det här var märkligt. Jag hörde hur det knastrade i näsbenet på den ena. Det sjuka är att vi gick fram till han som fick näsan inskallad och han sa "it's normal". Frasen "it's normal" var också en reflektion av inställningen där. Man blir skallad och går vidare och ser på matchen, säger Wikingsson till Aftonbladet.