Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glädjebeskedet: Mia Parnevik återvänder till tv-rutan med nytt program

- 17/04/2016, 10:25 -
Mer Mia i rutan!
1 av 3

Mer Mia i rutan!

Henrik Montgomery/ TT

HURRA!
2 av 3

HURRA!

TT NYHETSBYRÅN

Parneviks: Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper.
3 av 3

Parneviks: Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper.

TT BILD

HURRA! Mia Parnevik kunde inte hålla sig borta från våra tv-rutor och återvänder i "Den största dagen".

För några veckor fick vi det otroligt trista beskedet att Mia Parnevik kände sig klar med sin tv-karriär. Detta efter att hon synts och älskats i två säsonger av TV3:s succéserie "Parneviks". Men vänta nu – har hon ångrat sig?

Det är på TV3:s Instagram-sida som Mia delar med sig av det fantastiska beskedet.

– Hastigt och lustigt är jag i Sverige och spelar in ett nytt tv-program för TV3 som heter "Den största dagen" som handlar om bröllop, överraskningar för stora dagar i ens liv, säger hon i klippet.

TV3 själva skriver att hon i det nya programmet kommer att överraska människor på stora dagar i deras liv.

"Nu blir det snart mer Mia Parnevik på TV3! Just i dag spelar hon in ett avsnitt av nya programidén "Den största dagen" där hon överraskar människor på deras bröllop, födelsedagar och andra stora högtider med ett firande de inte kunnat drömma om".

Redan innan hade det hintats om nya idéer.

– Det praktiska är att Parnevikfamiljen är spridd över hela världen, vilket ger möjlighet att hitta nya programidéer, berättade Karin Stjärne på MTG då.

Många var ju givetvis ledsna efter att den tredje säsongen av "Parneviks" inte blev av. Nu blir det alltså MER Mia Parnevik i rutan. Som det ska vara.

Är du glad att återse Mia i rutan?