Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johan Falk-stjärnans avslöjande om Seth Rydell lär göra fansen galna

- 07/09/2016, 13:06
Jens Hultén har spelat Seth Rydell i Johan Falk-filmerna.
1 av 4

Jens Hultén har spelat Seth Rydell i Johan Falk-filmerna.

Leif R Jansson / TT

Jens gästar Nemo Hedéns podcast – och där avslöjar han framtiden för den folkkära karaktären.
2 av 4

Jens gästar Nemo Hedéns podcast – och där avslöjar han framtiden för den folkkära karaktären.

Henrik Montgomery/TT

Jens Hultén ser gärna en spinoff på karaktären Seth Rydell.
3 av 4

Jens Hultén ser gärna en spinoff på karaktären Seth Rydell.

Stella Pictures / Sigge Klemetz

Jens tycker själv att karaktären Seth Rydell är "helt dum i huvudet".
4 av 4

Jens tycker själv att karaktären Seth Rydell är "helt dum i huvudet".

Henrik Montgomery/TT

Jens Hultén som spelar Seth Rydell i Johan Falk-filmerna avslöjar framtiden för den svenska filmvärldens bad boy nummer ett.

Skådespelaren Jens Hultén, 52, känner de flesta igen som Seth Rydell i Johan Falk-filmerna.

För den som inte kan få nog av Seth så kommer det här helt fantastiska nyheter – när Jens gästade Nemo Hedéns podcast "Nemo möter en vän" så berättade Jens om de framtida planerna för den folkkära karaktären.

View this post on Instagram

VÄNNER! Avsnitt 95 av #nemomöter är nu släppt! Denna vecka gästar Sveriges coolaste skådespelare - Jens Hultén. Det blir ett LÅNGT samtal om falsk bad boy aura, filosofi, beroende, gemenskap, bet 365, Micke Persbrandt, faderskap, Hollywood, att vara extremt känd men ändå inte ett household namn, ångest, pengar och självklart en jävla massa snack om Johan Falk i allmänhet men karaktären Seth Rydell i synnerhet.. Tack fina Jens för ett väldigt fint och givande samtal! Podden finns i vanlig ordning på iTunes, Radioplay, min hemsida samt podcast-appen på iPhone.. Fortsätt gärna att önska gäster, komma med konstruktiv kritik, använda hashtagen samt att gilla oss på Facebook! Fortsätta att sprida ordet om #nemomöter! Tack för att ni lyssnar och TACK för att jag får ha världens roligaste jobb!!! Bara kärlek! ❤️❤️❤️

A post shared by Nemo Hedén (@nemoheden) on


I podcasten får Jens frågan om han kan tänka sig att spela in några fler Johan Falk-filmer – och svaret får oss att jubla.

– Det kommer inte att bli några fler Johan Falk-filmer, men jag skulle vara jävligt förtjust i att göra en fortsättning på Seth Rydell, säger Jens och fortsätter:

– Det finns ju samtal om det, det är inte helt taget ur luften. Det finns ju en spekulation om att det ska kunna göras. Jag ska inte säga mer, men definitivt, för jag tycker att karaktären är värd det. Och då tänker jag på serier som "Sopranos" och "Breaking Bad" där man bevittnar den här antihjälten. Ingen av dom där gubbarna är ju särskilt nice egentligen, men vi gillar dom trots deras fel och brister.

Jens Hultén som Seth Rydell.

Men en spinoff med den svenska filmvärldens bad boy-karaktärer Gunvald Larsson och Seth Rydell tillsammans är ingenting som lockar Jens.
– Det blir ju som Batman och Superman. Det blir bara larvigt, säger Jens i "Nemo möter en vän".

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Vill du se mer av Seth Rydell?