Nu visar Hanna "Hannalicious" Friberg upp resultatet efter bröstoperationen

- 22/02/2017, 13:05 -

Hanna "Hannalicious" Friberg opererades under tisdagen – nu berättar hon hur det gick och visar resultatet efter ingreppet.

Det var under tisdagen som bloggerskan Hanna "Hannalicious" Friberg genomgick en bröstförminskning. Hannas 65E-kupa gav henne värk i rygg och nacke, så genom Landstinget fick Hanna operationen.

Nu berättar hon hur ingreppet gick – och visar resultatet av bröstförminskning.

"Uppvaknandet gick jättebra och jag mådde inte dåligt alls utan kände mig bara lite sömning och chockad och allt jag ville efter operationen var också att bara gråta. Glädjetårar givetvis för att det hade gått så bra och att jag mådde bra", skriver hon bland annat.

Såhär såg Hanna ut innan bröstförminskningen.

Hanna berättar att de tog bort 340 milliliter på varje bröst, vilket tydligen är ganska lite, skriver Hanna. Men trots att brösten är svullna och inlindade i bandage så märker Hanna redan skillnad.

"Gud, kan inte ens förklara hur tacksam jag är för att jag mår bra och inte är illamående eller liknande. Det var nog min största rädsla, att liksom må dåligt efter operationen och att känna mig så svag att jag knappt kunde göra något själv", skriver Hanna.

Se bilderna på Hanna efter operationen i hennes blogg HÄR.

Hanna "Hannalicious" Friberg: Hejdå E-kupa!

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!