Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Andreas, 35, är Kissies nya pojkvän

Kissie har en ny kärlek vid sin sida.
1 av 7

Kissie har en ny kärlek vid sin sida.

Kissies pojkvän

Andreas.
2 av 7

Andreas Hellmers är Kissies nya kärlek. Här är han på en fest med guldtema.

https://www.instagram.com/hellmers/

Andreas med sin hund. Bild från Instagtam.
3 av 7

På sin Instagram har Andreas skrivit en fin kärleksförklaring till sin flickvän.

https://www.instagram.com/hellmers/

Bild på Kissie.
4 av 7

Kissie och Andreas träffades via Tinder.

Andreas är Kissies pojkvän.
5 av 7

Andreas tar en selfie.

https://www.instagram.com/hellmers/

Andreas, selfie.
6 av 7

Andreas Hellmers är 35 år gammal.

https://www.instagram.com/hellmers/

Kissies pojkvän.
7 av 7

Andreas Hellmers i backen.

https://www.instagram.com/hellmers/

Nöje | 28/03/2017 11:17

Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, har träffat sin drömprins på dejtingappen Tinder.

Den som har följt Alexandra "Kissies" Nilssons blogg den senaste tiden kan inte ha missat att hon är förälskad. För bara någon vecka sedan skrev hon bland annat att hon var "käääär och galeeeen".

Och nu avslöjas det att Andreas Hellmers, 35, är Kissies nya pojkvän. På sin Instagram skriver Andreas nu en riktigt fin kärleksförklaring till sin Alexandra, som han träffade genom Tinder.

Andreas jobbar med välgörenhetsbutiken Charity Shop. Bildkälla: Instagram.

"Hon en sjukt rolig, jordnära, kärleksfull, folkkär, stark, tacksam, självständig och engagerad personlighet. Jag har dessutom aldrig träffat någon med större självdistans. Något som även gör henne till sin egen största kritiker. Men det är så man aldrig står stilla i utvecklingen. Det är något som gör dig freakin' awesome", skriver Andreas om sin flickvän.

View this post on Instagram

Att Tinder binder samman människor på olika sätt är inte Breaking News direkt. Men att en match skulle bli en läxa om mina egna förutfattade meningar blev däremot en oväntad överraskning. . Det som började med en högerswipe full av fördomar, har blivit en period av lärdomar. Det som började som underhållning, har blivit till något jag verkligen vill underhålla. Kärleken till en ny person. . Alexandra, lite mer känd som Kissie, har minst sagt bevisat för mig att allt man läser inte stämmer - och att människor kan förändras avsevärt. Man kan alltid googla och få upp historik som är mindre attraktivt både i bild och åsikt om Alexandra, vilket många varit snabba att informera mig om. Det som är lätt å glömma är att Hon har byggt ett varumärke sen hon var 15 år. Från grunden genom provokation och argumentation, varit älskad och hatad, tagit bra och mindre bra beslut, fått erfara näthat i proportioner vi aldrig kan föreställa oss, skapat klickraketer och skandaler. . Men hon har även varit en fantastisk förebild för många unga tjejer (och killar) inom allt från feminism till psykisk ohälsa och ätstörningar. Ja, det finns några livstider av material att gå genom när det kommer till Alexandra, och man kan utan svårigheter skapa sin egna uppfattning. Precis som jag gjorde. . Men nu fokuserar jag som vanligt på nuet/framtiden, njuter av livet och lägger energi på de människor som ger positiv energi tillbaka. Alexandra har gjort det från första sekunden hon kom in i mitt liv, och levererar som en glädjesprinkler varje dag. . För mig är hon en sjukt rolig, jordnära, kärleksfull, folkkär, stark, tacksam, självständig och engagerad personlighet. Jag har dessutom aldrig träffat någon med större självdistans. Något som även gör henne till sin egen största kritiker. Men det är så man aldrig står stilla i utvecklingen. Det är något som gör dig freakin' awesome. . Alla har rätt till en åsikt, men efter att ha lärt känna Alexandra står min väldigt fast och du förtjänar den offentliggjord - Du är beviset för en otrolig personlighetsutveckling, en av de bästa människorna jag känner, och en fantastisk förebild. Och jag är glad att tillhöra dig, trots att Chloe bajsar i min soffa 😷❤️

A post shared by Andreas Hellmers (@hellmers) on

Grattis till kärleken!

Kissie berättade nyligen om sin värsta Tinderdejt – och vi antar att det inte var Andreas hon dejtade: "Jag sprang därifrån"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!