Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie har en ny pojkvän – och en läsare kan inte hantera det

- 04/04/2017, 10:36

https://www.instagram.com/kissies/

Det finns bittra och missunnsamma människor överallt. Nu har bloggerskan Kissie råkat ut för en av dom...

Alexandra "Kissies" Nilsson, 25, är nykär. Nyligen avslöjades det att hon och Andreas Hellmers, 35, är ett par. De träffades genom Tinder och på Instagram har Hellmers berättat om sina känslor för bloggerskan.

View this post on Instagram

Att Tinder binder samman människor på olika sätt är inte Breaking News direkt. Men att en match skulle bli en läxa om mina egna förutfattade meningar blev däremot en oväntad överraskning. . Det som började med en högerswipe full av fördomar, har blivit en period av lärdomar. Det som började som underhållning, har blivit till något jag verkligen vill underhålla. Kärleken till en ny person. . Alexandra, lite mer känd som Kissie, har minst sagt bevisat för mig att allt man läser inte stämmer - och att människor kan förändras avsevärt. Man kan alltid googla och få upp historik som är mindre attraktivt både i bild och åsikt om Alexandra, vilket många varit snabba att informera mig om. Det som är lätt å glömma är att Hon har byggt ett varumärke sen hon var 15 år. Från grunden genom provokation och argumentation, varit älskad och hatad, tagit bra och mindre bra beslut, fått erfara näthat i proportioner vi aldrig kan föreställa oss, skapat klickraketer och skandaler. . Men hon har även varit en fantastisk förebild för många unga tjejer (och killar) inom allt från feminism till psykisk ohälsa och ätstörningar. Ja, det finns några livstider av material att gå genom när det kommer till Alexandra, och man kan utan svårigheter skapa sin egna uppfattning. Precis som jag gjorde. . Men nu fokuserar jag som vanligt på nuet/framtiden, njuter av livet och lägger energi på de människor som ger positiv energi tillbaka. Alexandra har gjort det från första sekunden hon kom in i mitt liv, och levererar som en glädjesprinkler varje dag. . För mig är hon en sjukt rolig, jordnära, kärleksfull, folkkär, stark, tacksam, självständig och engagerad personlighet. Jag har dessutom aldrig träffat någon med större självdistans. Något som även gör henne till sin egen största kritiker. Men det är så man aldrig står stilla i utvecklingen. Det är något som gör dig freakin' awesome. . Alla har rätt till en åsikt, men efter att ha lärt känna Alexandra står min väldigt fast och du förtjänar den offentliggjord - Du är beviset för en otrolig personlighetsutveckling, en av de bästa människorna jag känner, och en fantastisk förebild. Och jag är glad att tillhöra dig, trots att Chloe bajsar i min soffa 😷❤️

A post shared by Andreas Hellmers (@hellmers) on

Även Kissie har nu i sin blogg berättat om sitt nya förhållande, och hon visade även upp en nyckelknippa med nycklar hem till Andreas.

Men alla verkar inte glada för Kissies nya kärlek. I sin blogg visar nu Kissie en kommentar som hon fått av en rejält bitter läsare:

”Hoppas hon sköter denna relationen nu då, och inte springer på krogen, tar selfies, reser utomlands o festar loss, säger att hon hatar alla hjärtans dag, inte behöver någon man osv.. Det är nog anledningen att alla killar tidigare har sprungit så långt de kan… Skulle jag gjort iallafall.”

View this post on Instagram

Spring 👓 Swing 🕶

A post shared by Andreas Hellmers (@hellmers) on

Kissie skriver att hon suckade högt när hon läste kommentaren, och sedan läxar hon upp den sura läsaren, och berättar bland annat Andreas aldrig skulle hindra henne att göra något och att hon inte behöver en man för att klara sig i livet.

"Jag känner likadant, jag skulle aldrig hindra honom från att leva sitt liv heller. För vem är jag att hindra en människa att leva sitt liv, för jag inte är nöjd med hans val? Nej det funkar inte så", skriver hon och fortsätter:

"Jag klarar mig själv om jag så vill. Jag kommer aldrig vilja känna att jag inte klarar mig utan en man, för jag är en stark kvinna. Jag vill däremot känna att jag vill leva med en man som gör mig lycklig, inte som betalar mina räkningar. Förstår ni skillnaden? Jag vill vara med en man av rätt anledningar, och dom anledningarna ska vara för man är kär och lycklig", skriver hon bland annat i sin blogg.


Andreas, 35, är Kissies nya pojkvän

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!