Kissie har en ny pojkvän – och en läsare kan inte hantera det

- 04/04/2017, 10:36

https://www.instagram.com/kissies/

Det finns bittra och missunnsamma människor överallt. Nu har bloggerskan Kissie råkat ut för en av dom...

Alexandra "Kissies" Nilsson, 25, är nykär. Nyligen avslöjades det att hon och Andreas Hellmers, 35, är ett par. De träffades genom Tinder och på Instagram har Hellmers berättat om sina känslor för bloggerskan.

Även Kissie har nu i sin blogg berättat om sitt nya förhållande, och hon visade även upp en nyckelknippa med nycklar hem till Andreas.

Men alla verkar inte glada för Kissies nya kärlek. I sin blogg visar nu Kissie en kommentar som hon fått av en rejält bitter läsare:

”Hoppas hon sköter denna relationen nu då, och inte springer på krogen, tar selfies, reser utomlands o festar loss, säger att hon hatar alla hjärtans dag, inte behöver någon man osv.. Det är nog anledningen att alla killar tidigare har sprungit så långt de kan… Skulle jag gjort iallafall.”

Kissie skriver att hon suckade högt när hon läste kommentaren, och sedan läxar hon upp den sura läsaren, och berättar bland annat Andreas aldrig skulle hindra henne att göra något och att hon inte behöver en man för att klara sig i livet.

"Jag känner likadant, jag skulle aldrig hindra honom från att leva sitt liv heller. För vem är jag att hindra en människa att leva sitt liv, för jag inte är nöjd med hans val? Nej det funkar inte så", skriver hon och fortsätter:

"Jag klarar mig själv om jag så vill. Jag kommer aldrig vilja känna att jag inte klarar mig utan en man, för jag är en stark kvinna. Jag vill däremot känna att jag vill leva med en man som gör mig lycklig, inte som betalar mina räkningar. Förstår ni skillnaden? Jag vill vara med en man av rätt anledningar, och dom anledningarna ska vara för man är kär och lycklig", skriver hon bland annat i sin blogg.


Andreas, 35, är Kissies nya pojkvän

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!