Vilka döljer sig här bakom?
1 av 3
Vilka döljer sig här bakom? - Foto: http://lindalindorff.blogg.tv4.se/
Det här är Dennis.
2 av 3
Det här är Dennis. - Foto: http://lindalindorff.blogg.tv4.se/
Och här har vi Johan.
3 av 3
Och här har vi Johan. - Foto: http://lindalindorff.blogg.tv4.se/

Linda Lindorff avslöjar de nya bönderna – vem är din favorit?

Idag presenteras två nya bönder som vi kommer se mycket mer av i TV4:s succé "Bonde söker fru".


"Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff avslöjar i sin blogg de nya bönderna i "Bonde söker fru". De två nya bönderna heter Dennis och Johan.

Den 23-åriga Dennis Andersson är en ekologisk nötbonde från Toftaholm. Tillsammans med sin bror driver han en stor gård med kor. På frågan om vad han söker i programmet så är svaret "en tjej som har landat i sig själv och vet vad hon vill".

Nötbonden Dennis. Bildkälla.

– Jag har ju mitt lilv som är lite speciellt så någon som uppskattar det, och kan se sig själv i det. En glad och positiv tjej med fötterna på jorden, som gillar att skratta. Framåt, lite go i, säger han till Lindorff.

Linda själv skriver att Dennis är trygg, stark och doftar av aprikos (!). Dessutom går han på en buggkurs och har en blick som är omöjlig att inte älska.

Den andra bonden som presenteras i Lindas blogg är mjölkbonden Johan Petersson, 39, från Sävsjö.

Mjölkbonden Johan Petterson. Bildkälla.

Johan gillar fart och fläkt – han har en crossmotorcykel som han tävlar med.

Enligt Linda är han stor, stark, manlig, snygg och hjärtlig. Den mjuka, ärliga och varma sidan till trots så är Johan även en riktig karlakarl, skriver Linda.

Han är på jakt efter en naturälskare som gillar extremsport.

– Jag själv tar inte livet så allvarligt och söker någon som är lite likadan och tar det mesta med en klackspark och ser framåt. Man kan ju inte ändra på det förflutna ändå, säger han till Linda.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!