Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie inför rättegången: "Tänk om jag riskerar mitt liv"

- 15/05/2017, 20:47
Alexandra "Kissie" Nilsson ska på rättegång under tisdagen.

Alexandra "Kissie" Nilsson ska på rättegång under tisdagen.

Stella Pictures, Instagram. Bilden är ett montage.

Alexandra "Kissie" Nilsson ska upp i rätten – och hon är både nervös och rädd för att möta gärningsmannen.

Det var i slutet av mars som bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 26, kom hem från sin drömsemester på Filippinerna. Väl hemma möttes Kissie av att någon hade brutit sig in i hennes bil.

Gärningsmannen hade krossat rutan till hennes bil, och i sin blogg skrev Kissie att personen hade lämnat massor av blod efter sig.

Under måndagen skrev Kissie att mannen nu sitter häktad, och har begått flera liknande brott. På tisdagen tvingas hon nu möta mannen i rätten, något som hon är nervös inför.

"Jag vill ju helst inte var där alls, men enligt Sveriges rättsystem får jag böter om jag inte dyker upp. Trots att det är jag som anmält honom", skriver hon i sin blogg.

Kissie hade inbrott i sin bil. Bildkälla: Stella Pictures/Fredrik Sandberg/TT BILD.

Kissie har ringt och frågat om det verkligen är nödvändigt att hon ska infinna sig i rätten, framförallt eftersom hon inte var vittne till själva brottet.

"Det känns som att jag riskerar så himla mycket genom att dyka upp i rätten. Personen som har gjort inbrott i min bil vet troligtvis inte att det var min bil han gjorde inbrott i. Tänk om detta triggar honom och jag riskerar mitt liv? Han kan enkelt förfölja mig genom mina sociala medier", skriver hon i sin blogg.

I kommentarsfältet möts nu Kissie av flera stöttande kommentarer och tips inför den stundande rättegången mot mannen.

Så här skrev Kissie om inbrottet när det hade ägt rum.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!